Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διάκριση ξενοδοχείου

Βράβευση του Cactus Royal Spa & Resort 5* με Green Key

Θοδωρής Κουμέλης - 25 Σεπτέμβριος 2013, 13:38

Το διεθνές οικολογικό σήμα ποιότητας Green Key από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης για το 2013 απέκτησε το Royal Spa & Resort 5*.

Το ξενοδοχείο Cactus Royal Spa & Resort 5*, μέλος των Cactus Hotels του κ. Νίκου Χαλκιαδάκη στη Σταλίδα στης Κρήτης βραβεύθηκε με το διεθνές οικολογικό σήμα ποιότητας Green Key από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) για το 2013.

Το Green Key απονέμεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα και που πληρούν ένα σύνολο περιβαλλοντικών κριτηρίων που ζητούνται από το Foundation for Environmental Education (FEE), τη διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση με αποστολή την περιβαλλοντική εκπαίδευση ανά τον κόσμο, ενώ εθνικός συντονιστής του προγράμματος αυτού για την Ελλάδα είναι Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ).

“Η βράβευση με το Green Key, αποτελεί μία ακόμη βράβευση για το Cactus Royal Spa & Resort, η οποία καταδεικνύει την υπευθυνότητα, την ευαισθητοποίηση και την έμπρακτη δραστηριοποίηση του ξενοδοχείου απένταντι σε θέματα που αφορούν τόσο το περιβάλλον όσο και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top