Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδες

Διημερίδα για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Σεπτέμβριος 2013, 12:16

Στο πλαίσιο των εργασιών διημερίδας για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης στις 3 και 4 Οκτωβρίου, θα γίνουν συμβουλευτικά σεμινάρια προς τους οδηγούς ταξί και τους αστυνομικούς και θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από εκπροσώπους τουριστικών φορέων, του τμήματος Τουρισμού των ΤΕΙΘ, του Υπουργείου Πολιτισμού και της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

Σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη διημερίδα “Νέες Προοπτικές για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης” προσκαλούν την Τρίτη 1η Οκτωβρίου και ώρα 11.00 στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων κ. Σπύρος Πέγκας. Θα παραβρεθούν και θα πάρουν το λόγο εκπρόσωποι τουριστικών φορέων της Θεσσαλονίκης.

Τη διημερίδα διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης και τη Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Εταιρία Θεσσαλονίκης ΑΕ την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου (με ώρα έναρξης 16.00) στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα πραγματοποιηθούν συμβουλευτικά σεμινάρια προς τους οδηγούς ταξί και τους αστυνομικούς. Επίσης θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από εκπροσώπους τουριστικών φορέων, του τμήματος Τουρισμού των ΤΕΙΘ, του Υπουργείου Πολιτισμού, της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συγγραφείς ταξιδιωτικών εκπομπών, τουριστικούς συντάκτες και συντελεστές τηλεοπτικών εκπομπών με θέμα τον τουρισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top