Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTravel + Leisure: Το GB Spa ανάμεσα στα 5 καλύτερα spa της Ευρώπης
Spa

Travel + Leisure: Το GB Spa ανάμεσα στα 5 καλύτερα spa της Ευρώπης

Οι αναγνώστες του περιοδικού Travel + Leisure, απαντώντας σε έρευνα μέσω ερωτηματολογίων, κατέταξαν το GB Spa πέμπτο σε όλη την Ευρώπη, με βαθμολογία που άγγιξε το 92/100.

Το GB Spa του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία πρόσφατα περιλήφθηκε ανάμεσα στα 5 καλύτερα Spa της Ευρώπης σύμφωνα με την λίστα “World’s Best Awards 2013” του περιοδικού Travel + Leisure.

Οι αναγνώστες του περιοδικού απαντώντας σε έρευνα μέσω ερωτηματολογίων κατέταξαν το GB Spa πέμπτο σε όλη την Ευρώπη με βαθμολογία που άγγιξε το 92/100. Βασικά κριτήρια της έρευνας αποτέλεσαν η ατμόσφαιρα του χώρου, η ποιότητα υπηρεσιών και εξυπηρέτησης, καθώς η αξία και προσοχή που δίνεται στον κάθε πελάτη. Σκοπός της εξειδικευμένης ομάδας του GB Spa είναι η χρήση προϊόντων και θεραπευτικών τεχνικών, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επισκέπτη. Ο πελάτης του GB Spa ταξιδεύει σε ένα μέρος όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση και το σύγχρονο πνεύμα συναντά το κλασικό.

Αυτή η σημαντική διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει τις προσπάθειες του GB Spa να χρησιμοποιεί πάντα τις πιο καινοτομικές τεχνικές και προϊόντα.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, του οποίου τη λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ. Η Starwood είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1051 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της, όπως οι The Luxury Collection, St. Regis, Sheraton, Westin, Four Points by Sheraton, και W, Le Meridien, την πρόσφατη Aloft και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024