Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
City breaks

Οι Ιταλοί μαθαίνουν την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη... παίζοντας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Οκτώβριος 2013, 09:55

Σκοπός του workshop διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας στο Μιλάνο ήταν η προβολή και προώθηση της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ως τουριστικών προορισμών city breaks, καθώς και το 'άνοιγμα' του Γραφείου ΕΟΤ στην ιταλική αγορά για μελλοντικές συνεργασίες.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το workshop που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Μιλάνο, με θέμα “Μαθαίνουμε την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη παίζοντας...”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 120 άτομα, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι, travel bloggers, τουριστικοί πράκτορες και tour operators και άλλοι φορείς της ιταλικής τουριστικής βιομηχανίας.

Σκοπός του workshop ήταν η προβολή και προώθηση της Αθήνας και της Θεσ/νίκης, ως τουριστικών προορισμών city breaks, που οι Ιταλοί μπορούν να επισκεφτούν καθόλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και το “άνοιγμα” του Γραφείου ΕΟΤ στην ιταλική αγορά για μελλοντικές συνεργασίες.

Την παρουσίαση έκανε η διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας, κα Κυριακή Μπουλασίδου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν ενεργά στην παρουσίαση, λαμβάνοντας μέρος σε ένα διαδραστικό -και άκρως διασκεδαστικό- παιχνίδι ερωτήσεων. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν μέσω ενός τηλεχειριστήριου σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, που αφορούσαν στην Αθήνα και τη Θεσ/νίκη, καθώς και τις γύρω από αυτές περιοχές (τα νησιά του Αργοσαρωνικού και τη Χαλκιδική αντίστοιχα).

Μετά το πέρας της παρουσίασης, η βραδιά συνεχίστηκε με ελληνικά εδέσματα και κρασιά.Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα την κατάλληλη χρονική περίοδο για τον προγραμματισμό των τουριστικών πρακτόρων, εντάσσεται στο πλαίσιο μίας σειράς δράσεων, που θα οργανωθούν στο μέλλον από το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top