Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΠρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας στο DEREE
Τουριστική εκπαίδευση

Πρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας στο DEREE

Το πρόγραμμα International Tourism and Hospitality Management έχει ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Τμήμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας του DEREE – The American College of Greece απευθύνει ανοικτή πρόσκληση αύριο Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, και ώρες 9.30-15.00 στο “Discover DEREE Day” για το πρόγραμμα BSc(Hons) in International Tourism and Hospitality Management και τις προοπτικές που ανοίγει στους αποφοίτους του.

Το Discover DEREE Day δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους φοιτητές και τις οικογένειές τους να εξερευνήσουν όλα τα προγράμματα του DEREE, του μεγαλύτερου και ιστορικότερου αμερικανικού κολλεγίου στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα International Tourism and Hospitality Management έχει ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι απόφοιτοι του προγράμματος λαμβάνουν στο τέλος των σπουδών τους τίτλο σπουδών από το DEREE και από το Open University, εξασφαλίζοντας τα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το πρόγραμμα είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της σύγχρονης διεθνούς ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας, που αποτελεί ένα κρίσιμο τομέα της ελληνικής οικονομίας. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα έχουν αποκτήσει βαθιά κατανόηση των τομέων του τουρισμού και της φιλοξενίας και τα απαραίτητα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα που θα τους επιτρέψουν να στελεχώσουν τη διεθνή τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία ή να αναπτύξουν καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το DEREE – Τhe American College of Greece είναι ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, πιστοποιημένο από New England Association of Schools and Colleges. Το DEREE είναι συμβεβλημένο με το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου ως το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που προσφέρει προγράμματα που οδηγούν σε πιστοποιημένα πτυχία από το Open University. Το Κολλέγιο προσφέρει 21 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών και δεκάδες δευτερεύουσες ειδικεύσεις. Πάνω από 3.000 σπουδαστές που προέρχονται από περισσότερες από 55 χώρες παρακολουθούν τα προγράμματα του Κολλεγίου, το οποίο έχει 35.000 απόφοιτους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024