Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

H Hellenic Seaplanes προχωρά με την αδειοδότηση αόριστης διαρκείας για το υδατοδρόμιο του Βόλου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 October 2013, 12:01

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου διαθέτει προσωρινή άδεια λειτουργίας αεροδρομίου επί υδάτινης επιφάνειας και σύμφωνα με τον νέο νόμο 4146 θα επανακαταθέσει ενημερωμένο φάκελο για την μετατροπή της προσωρινής άδειας σε αόριστης διάρκειας.

Ανάδοχος της διαδικασίας επαναδειοδότησης του Υδατοδρομίου του Βόλου ορίστηκε η Hellenic Seaplanes μετά την επιτυχή αξιολόγηση της από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου και προχωρά γρήγορα βήματα έτσι ώστε να καταθέσει εμπρόθεσμα τον φάκελο του υδατοδρομίου. Η πορεία της συγκεκριμένης επενδυτικής  δραστηριότητας της εταιρείας Hellenic Seaplanes SA/Υδροπλάνα Ελλάδας ΑΕ προχωρά με γοργούς ρυθμούς και σταθερά βήματα.

”Η εταιρεία σκοπεύει να ξεκινήσει πτήσεις με υδροπλάνα από τον Απρίλιο 2014 και στο πλαίσιο αυτό θα δημιουργήσει δίκτυο με υδατοδρόμια σε όλη την χώρα, με το υδατοδρόμιο Βόλου να παίζει έναν από τους σημαντικότερους ρόλους στην ανάπτυξη δικτύου υδατοδρομίων στην Ελλάδα” δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος συνοδευόταν από τον γενικό διευθυντή και αντιπρόεδρο της εταιρείας κ. Μιχάλη Ασσαριώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες σχετικά με το υδατοδρόμιο του Βόλου, ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου διαθέτει προσωρινή άδεια λειτουργίας αεροδρομίου επί υδάτινης επιφάνειας και σύμφωνα με τον νέο νόμο 4146 θα επανακαταθέσει ενημερωμένο φάκελο για την μετατροπή της προσωρινής άδειας σε αόριστης διάρκειας.

Η Hellenic Seaplanes επισήμανε o κ. Χαραλάμπους είναι έτοιμη ξεκινήσει τη διαδικασία για να προλάβει να αναπτύξει τους προορισμούς μέχρι την επόμενη τουριστική περίοδο του 2014.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top