Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θεματικά πάρκα

Λιμνούπολη Water Park: 1,5 εκατ. επισκέπτες σε 15 χρόνια

Τατιάνα Ρόκου - 04 Οκτώβριος 2013, 13:18

Στο διάστημα των 15 ετών λειτουργίας του 100.000 επισκέπτες επισκέφθηκαν τους χώρους του πάρκου σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ ήδη το καλοκαίρι του 2013 στη γκάμα δραστηριοτήτων του πάρκου εντάχθηκαν δράσεις πολιτισμού, με φιλοξενία συναυλιών εγνωσμένης αξίας καλλιτεχνών.

Με το πέρας της τρέχουσας τουριστικής περιόδου η “Λιμνούπολη”, το water park στα Χανιά ολοκληρώνει 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας έχοντας δεχθεί 1,5 εκατ. επισκέπτες από όλο τον κόσμο. “Στα χρόνια, αυτά, η πολυμετοχική εταιρεία, που εμπνεύστηκε το όλο εγχείρημα έχει καταξιωθεί ως διαχειρίστρια, με απόλυτη ασφάλεια, ενός από τα πλέον γνωστά πάρκα αναψυχής διεθνώς. Η ‘Λιμνούπολη’ πλέον έχει ενταχθεί στον τουριστικό χάρτη της Κρήτης, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Μεγαλονήσου”, αναφέρει η ίδια η εταιρεία.

Παράλληλα, έχει καταγράψει ένα ισχυρό κοινωνικό χαρακτήρα με περίπου 80 άμεσα ή έμμεσα εργαζόμενους, καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές που ξεπερνούν το 1.800.000 ευρώ και παραγόμενο ΦΠΑ περίπου στο 2.000.000 ευρώ. Επιπλέον, όλα αυτά τα χρόνια 100.000 επισκέπτες επισκέφθηκαν τους χώρους του πάρκου σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ ήδη το καλοκαίρι του 2013 στη γκάμα δραστηριοτήτων του πάρκου εντάχθηκαν δράσεις πολιτισμού, με φιλοξενία συναυλιών εγνωσμένης αξίας καλλιτεχνών.

“Με σκληρή προσπάθεια και με αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αναψυχής σε ντόπιους κι επισκέπτες. Από το 2002 οπότε και η εταιρεία βρέθηκε σε μια κρίσιμη καμπή, με σταθερή πορεία, έχουμε καταφέρει να κάνουμε πράξη το αρχικό όραμα των μετόχων, που επεδίωκαν τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης, αλλά και την ανάπτυξη μιας κοινωνικής επιχείρησης, πολύ πριν ο όρος μπει στο σύγχρονο επιχειρηματικό λεξιλόγιο” σημειώνει ο πρόεδρος της πολυμετοχικής εταιρείας κ. Κ. Χαριτάκης και συμπληρώνει: “Με την ανάπτυξη δραστηριοτήτων στο χώρο του πολιτισμού, με συνεργασίες με τοπικές επιχειρήσεις, μεταποίησης και υπηρεσιών, επιδιώκουμε να στηρίξουμε την απασχόληση στην περιοχή σε μια δύσκολη περίοδο, προσφέροντας υπεραξίες στην τοπική οικονομία”.

Η εκκίνηση της δημιουργίας ενός μεγάλου water park που θα εμπλούτιζε το τουριστικό προϊόν της δυτικής Κρήτης ξεκίνησε το 1995. Με τη συμμετοχή περίπου 500 Χανιωτών, που σαν κοινό η πλειοψηφία τους είχε το καλό του τόπου και την διεύρυνση των παρεχομένων τουριστικών υπηρεσιών στο νομό χωρίς αυτό να λειτουργήσει ανταγωνιστικά στις ήδη υφιστάμενες επιχειρήσεις, το 1997 άνοιξε τις πύλες του το πάρκο στους πρόποδες των Λευκών Ορέων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top