Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air New Zealand γιορτάζει διπλή διάκριση στα World Travel Awards το 2013
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air New Zealand γιορτάζει διπλή διάκριση στα World Travel Awards το 2013

Η Air New Zealand κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην Αυστραλασία για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Η Air New Zealand ψηφίστηκε ως η Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία Αυστραλασίας για πέμπτη συνεχή χρονιά και το νέο Lounge στο Koru International Airport κέρδισε το βραβείο Leading Airline Lounge.

Ο γενικός διευθυντής της Air New Zealand, Calum Laming, ο οποίος βρέθηκε στο Ντουμπάι για να δεχθεί τα βραβεία, τόνισε ότι “είναι πραγματική τιμή να απολαμβάνεις μια τέτοια επιτυχία, όταν έχεις αντιμέτωπες μερικές από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Αυστραλασίας”.

Το να ονομαστεί ως η κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην Αυστραλασία για πέμπτη συνεχή χρονιά είναι ένα απίστευτο επίτευγμα και μια πραγματική απόδειξη για την επιμελή εργασία του συνόλου του προσωπικού της Air New Zealand”.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της World Travel Awards, Graham Cooke, ανακοίνωσε ότι αποτελεί ευχαρίστηση η αναγνώριση των υπηρεσιών της Air New Zealand. “Με την ευκαιρία της 20η επετείου των World Travel Awards, θα ήθελα να συγχαρώ επίσημα την Air New Zealand. Είναι πραγματικό προνόμιο να διακριθεί στο διαγωνισμό World Travel Awards – Leading Airline Αυστραλασία και Leading Lounge αεροδρομίου στην Αυστραλασία, σαν μια αεροπορική εταιρεία που ανεβάζει συνεχώς τον πήχη προσφέροντας τα υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης και φροντίδας, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια μοναδική προσωπική εμπειρία της Νέας Ζηλανδίας για όλους τους πελάτες της”.

Στη φωτογραφία, ο Graham Cooke, πρόεδρος και ιδρυτής των World Travel Awards και ο Calum Laming, γενικός διευθυντής Customer Experience της Air New Zealand.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024