Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
ΕΟΤ

Συμμετοχή του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας στο MICE Workshop του Corps Touristique

Θοδωρής Κουμέλης - 09 Οκτώβριος 2013, 13:49

Το MICE Workshop του αυστριακού οργανισμού Corps Touristique έχει ως στόχο του την προώθηση του συνεδριακού τουρισμού, του τουρισμού incentives, εκθέσεων και events στις συμμετέχουσες χώρες-μέλη του.

Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στις 7 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Palais Hansen Kempinski στη Βιέννη και για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εκδήλωση του Σώματος Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού Αυστρίας, Corps Touristique, “MICE Workshop”, με στόχο την προώθηση του συνεδριακού τουρισμού, του τουρισμού incentives, εκθέσεων και events στις συμμετέχουσες χώρες-μέλη του.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 52 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αυστρία, από τον τουριστικό κλάδο και μη, όπως τουριστικά γραφεία, tour operators και ξενοδοχεία, φαρμακευτικές εταιρείες, επιστημονικά ινστιτούτα και νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικοί οργανισμοί κα.

Το stand του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας φιλοξένησε τρεις επιχειρήσεις, το γραφείο Congress World (PCO,DMC), το ξενοδοχείο Avra Imperial και το ξενοδοχείο Rodos Palace, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ένα τμήμα της αυστριακής αγοράς incentives. Οι κ.κ. Αθηνά Μπαμπάκου και Μαρία Λεμονή, προϊσταμένη και Travel Trade Manager του Γραφείου αντίστοιχα, παρουσίασαν τις δυνατότητες διοργάνωσης ταξιδιών incentives και συνεδρίων στην Ελλάδα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top