Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεργασία μεταξύ Υπουργείου Τουρισμού και Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης
Θαλάσσιος τουρισμός

Συνεργασία μεταξύ Υπουργείου Τουρισμού και Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης

Στόχος της κοινής προσπάθειας Υπουργείου Τουρισμού – ΕΕΠΦ είναι η ενίσχυση των συμμετοχών, στο πρόγραμμα 'Green Key', ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών μονάδων σε όλη τη χώρα.

H αύξηση των βραβευμένων με Γαλάζιες Σημαίες Ελληνικών Ακτών, αποτελεί έναν από τους βασικούς μεσοπρόθεσμους στόχους, κοινών προσπαθειών της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού και της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ).

Στο πλαίσιο αυτό, θα υπογραφεί σήμερα στη μία το μεσημέρι στο εντευκτήριο της Ακτής Αστέρα Βουλιαγμένης, Πρωτόκολλο Συνεργασίας από την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης κ. Νίκο Πέτρου.

Το Πρωτόκολλο υπογράφεται σε αναγνώριση της ταυτότητας και των στόχων της καμπάνιας “Πράσινου Τουρισμού” του υπουργείου, με εκείνους των διεθνών προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης “Γαλάζιες Σημαίες” και “Green Key” και αναφέρεται στο γενικό πλαίσιο της συνεργασίας, τους στόχους και το συντονισμό της κοινής προσπάθειας.

Εκτός από την επιδίωξη αύξησης του αριθμού των ακτών που βραβεύονται κάθε χρόνο με τη Γαλάζια Σημαία, στόχος της κοινής προσπάθειας είναι και η ενίσχυση των συμμετοχών, στο πρόγραμμα “Green Key”, ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών μονάδων σε όλη τη χώρα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024