Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Συνεργασία μεταξύ Υπουργείου Τουρισμού και Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Οκτώβριος 2013, 09:25

Στόχος της κοινής προσπάθειας Υπουργείου Τουρισμού - ΕΕΠΦ είναι η ενίσχυση των συμμετοχών, στο πρόγραμμα 'Green Key', ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών μονάδων σε όλη τη χώρα.

H αύξηση των βραβευμένων με Γαλάζιες Σημαίες Ελληνικών Ακτών, αποτελεί έναν από τους βασικούς μεσοπρόθεσμους στόχους, κοινών προσπαθειών της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού και της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ).

Στο πλαίσιο αυτό, θα υπογραφεί σήμερα στη μία το μεσημέρι στο εντευκτήριο της Ακτής Αστέρα Βουλιαγμένης, Πρωτόκολλο Συνεργασίας από την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης κ. Νίκο Πέτρου.

Το Πρωτόκολλο υπογράφεται σε αναγνώριση της ταυτότητας και των στόχων της καμπάνιας “Πράσινου Τουρισμού” του υπουργείου, με εκείνους των διεθνών προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης “Γαλάζιες Σημαίες” και “Green Key” και αναφέρεται στο γενικό πλαίσιο της συνεργασίας, τους στόχους και το συντονισμό της κοινής προσπάθειας.

Εκτός από την επιδίωξη αύξησης του αριθμού των ακτών που βραβεύονται κάθε χρόνο με τη Γαλάζια Σημαία, στόχος της κοινής προσπάθειας είναι και η ενίσχυση των συμμετοχών, στο πρόγραμμα “Green Key”, ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών μονάδων σε όλη τη χώρα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top