Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Οκτώβριος 2013, 12:34

Καθήκοντα γενικού διευθυντή του ΙΝΣΕΤΕ αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης, πρώην γενικός διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Με βασική αποστολή την στρατηγική ενίσχυσης και βελτίωσης της ποιότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, αλλά και την ουσιαστική παρέμβαση στην αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στη χώρα μας, ξεκίνησε η λειτουργία του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Το ΙΝΣΕΤΕ, θα ενισχύσει περαιτέρω το έργο του Συνδέσμου μέσω της παροχής επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης στην προώθηση της ποιότητας και επιχειρηματικότητας στον τομέα του τουρισμού καθώς και της ενίσχυσης των μηχανισμών και των πολιτικών ανάπτυξης των ανθρώπινων πόρων.

Καθήκοντα γενικού διευθυντή του ΙΝΣΕΤΕ αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης, πρώην γενικός διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ενώ τη θέση του διοικητικού διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Αμβράζης, γενικός διευθυντής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, παράλληλα με τη θέση του στην Ομοσπονδία.

Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης επισήμανε: “Με τη δημιουργία της Marketing Greece επιχειρείται μία ουσιαστική παρέμβαση στην ενίσχυση της ζήτησης, ενώ με την έναρξη λειτουργίας του ΙΝΣΕΤΕ επιδιώκεται η εξίσου σημαντική, αν όχι σημαντικότερη, παρέμβαση στην βελτίωση της προσφοράς του τουριστικού μας προϊόντος. Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από την επιστημονικά εμπεριστατωμένη μελέτη και έρευνα, την ενίσχυση της ποιότητας και της γνώσης των τουριστικών επιχειρήσεων και πάνω από όλα, την αναγκαία εκπαίδευση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού. Ο ΣΕΤΕ θεωρεί ότι ως σύγχρονος κοινωνικός εταίρος, οφείλει να συμμετέχει ενεργά στον εθνικό σχεδιασμό της ανάπτυξης, προτείνοντας στην πολιτεία ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό σχέδιο, πιέζοντας για την υιοθέτησή του και υποστηρίζοντας αποτελεσματικά την εφαρμογή του”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top