Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΗ βιωσιμότητα για τα τουριστικά γραφεία είναι το θέμα σεμιναρίου του HATTA
Σεμινάρια

Η βιωσιμότητα για τα τουριστικά γραφεία είναι το θέμα σεμιναρίου του HATTA

Η βιωσιμότητα είναι ουσιαστικό και αναπόσπαστο στοιχείο της μελλοντικής επιτυχίας κάθε επιχείρησης. Τον κρίσιμο ρόλο του στοιχείο υ αυτού για τα τουριστικά γραφεία είναι το θέμα διήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου του HATTA.

Σεμινάριο με αντικείμενο τη βιωσιμότητα για τα τουριστικά γραφεία διοργανώνεται από τον ΗΑΤΤΑ, στα πλαίσια της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό έργο “CSR Tour” (Corporate Social Responsibility training and certification in the Travel sector), στα πλαίσια του οποίου το Travelife μεταφέρεται και στην Ελλάδα και τίθεται στην ελληνική γλώσσα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιήσει ο κύριος εκπαιδευτής του Travelife , κ. Chris Thompson, στην αγγλική γλώσσα. Μπορούν να το παρακολουθήσουν και περισσότερα από ένα άτομα από κάθε ενδιαφερόμενο γραφείο (π.χ. ο υπεύθυνος του γραφείου και ο υπάλληλος που θα οριστεί ως υπεύθυνος για τη βιωσιμότητα – στην περίπτωση αυτή, ο κάθε ένας ενδιαφερόμενος εγγράφεται ξεχωριστά, με το δικό του e-mail).

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η Βιωσιότητα για τα Τουριστικά Γραφεία

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024