Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Επιχειρηματική Ευφυΐα στον τουρισμό από τη Cyberlogic

Θοδωρής Κουμέλης - 16 Οκτώβριος 2013, 09:23

Με τη νέα εφαρμογή επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence) της Cyberlogic παρέχεται η δυνατότητα στις τουριστικές επιχειρήσεις να παρακολουθούν δυναμικά και με ακρίβεια την απόδοσή τους.

Η Cyberlogic πρωτοπορεί στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών στον χώρο του τουρισμού και ανακοινώνει τη διάθεση της νέας εφαρμογής Cyberlogic e-Tourism Management Information System (MIS).

Με τη νέα εφαρμογή επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence) παρέχεται η δυνατότητα  στις τουριστικές επιχειρήσεις να παρακολουθούν δυναμικά και με ακρίβεια την απόδοσή τους, ώστε να λαμβάνουν έγκαιρα τις σωστές αποφάσεις μέσα στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς του τουρισμού.

Η αξιοποίηση συστημάτων διοικητικής πληροφόρησης (Management Information Systems - MIS) καθιστά πλέον δυνατή την άμεση και πλήρη πληροφόρηση των διοικητικών στελεχών Τουριστικών επιχειρήσεων, προκειμένου να λαμβάνουν δυναμικά τις αποφάσεις εκείνες που αποφέρουν το μέγιστο αποτέλεσμα.

Η online παρακολούθηση κρίσιμων δεικτών, μεγεθών και στατιστικών στοιχείων από τις τουριστικές επιχειρήσεις, τους παρέχει την δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης στις προκλήσεις της αγοράς και έγκαιρης λήψης αποφάσεων που βελτιστοποιεί την απόδοσή τους.

Επίσης με την παροχή online απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω Internet στο σύστημα από όπου και αν βρίσκονται, τα διοικητικά στελέχη είναι συνεχώς ενήμερα για την πορεία και την απόδοση της επιχείρησης.

Η νέα εφαρμογή  e-Tourism Management Information System συμπληρώνει την e-Tourism πλατφόρμα της Cyberlogic και λειτουργεί σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εφαρμογές για την διαχείριση - αυτοματοποίηση και την online διανομή τουριστικών υπηρεσιών μέσω Internet.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top