Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟ Όμιλος Aldemar μαγείρεψε για την Ελλάδα στην Anuga 2013, σε συνεργασία με τον ΟΠΕ
Γαστρονομία

Ο Όμιλος Aldemar μαγείρεψε για την Ελλάδα στην Anuga 2013, σε συνεργασία με τον ΟΠΕ

Η ελληνική παρουσία με περίπτερο έκτασης 3.000 τ.μ. φιλοξένησε μία από τις μεγαλύτερες εθνικές αποστολές της διεθνούς επαγγελματικής έκθεσης τροφίμων και ποτών Anuga στην Κολωνία.

Η Anuga, η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο, ολοκληρώθηκε στις 9 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Koelnmesse της Κολωνίας με επιτυχία. Η ελληνική παρουσία με περίπτερο έκτασης 3.000 τ.μ. φιλοξένησε μία από τις μεγαλύτερες εθνικές αποστολές της έκθεσης. 180 και πλέον εκθέτες από όλη τη χώρα, εκπρόσωποι 10 εμπορικών επιμελητηρίων και τεσσάρων περιφερειών (Πελοποννήσου, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κρήτης) που στήριξαν τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση, εξέθεσαν τον πλούτο της ελληνικής παραγωγής.

Με όχημα το “Greece on a Dish” και σε συνεργασία με τον ΟΠΕ, η μαγειρική ομάδα του Ομίλου Aldemar Hotels με επικεφαλής τον Chef Ευάγγελο Αγάλου επιμελήθηκε, της δημιουργίας, της μαγειρικής και της παρουσίασης των μενού από τις κουζίνες τεσσάρων γαστρονομικών περιοχών της χώρας μας, με τη χρήση προϊόντων των Ελλήνων εκθετών στο (degustation lounge) στο Hall 10.2 – I008.

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, αντιπρόεδρος του Ομίλου επισημαίνει: “Για 5η συνεχή χρονιά (είτε με το όχημα του Sympossio, είτε μέσα από δημιουργικές συνέργειες, όπως της συγκεκριμένης με τον ΟΠΕ) ο Όμιλος και οι άνθρωποί του υπηρετούν μετά πάθους το όραμα της προώθησης της Ελλάδας, των προϊόντων της και του γαστρονομικού της πολιτισμού.

Παραμένουμε αμετανόητα εξωστρεφείς και συνεργικοί. Δημιουργούμε θετική εικόνα για τη χώρα και -κυρίως- βιώσιμες ευκαιρίες στον τουρισμό, αλλά και σε όλο το πλέγμα δραστηριοτήτων το οποίο τον περιβάλλει (παραγωγή, υπηρεσίες, εξαγωγές).

Ευχαριστώ και συγχαίρω τον κ. Αλκιβιάδη Καλαμπόκη, πρόεδρο του ΟΠΕ για τους ανοιχτούς του ορίζοντες και την επιτυχία της φετινής έκθεσης. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Operations Executive Chef του Ομίλου, Ε. Αγάλου και την ομάδα του, με την οποία σχεδιάζουμε πυρετωδώς το Sympossio 2014 και άλλες συνεργικές κινήσεις με φορείς οι οποίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024