Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο NJV Athens Plaza ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο των Ελλ-οίνων
Ξενοδοχεία

Το NJV Athens Plaza ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο των Ελλ-οίνων

Κάθε μήνα και για όλη τη διάρκεια του χειμώνα, ένας διαφορετικός παραγωγός θα συνδυάζει αρμονικά τις διάφορες ποικιλίες κρασιού με το ανανεωμένο μενού του Plaza Lounges, ενώ όλες οι ετικέτες θα είναι διαθέσιμες και σε ποτήρι σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Με στόχο να αναδείξει και να προωθήσει το ελληνικό κρασί, το NJV Athens Plaza υποδέχεται τους επόμενους μήνες Έλληνες οινοπαραγωγούς στο Plaza Lounges όπως Σκούρας, Λαζαρίδης, Κτήμα Τσέλεπου, Κτήμα Αναγέννηση, Κτήμα Παυλίδη και άλλους καταξιωμένους παραγωγούς. Κάθε μήνα και για όλη τη διάρκεια του χειμώνα, ένας διαφορετικός παραγωγός θα συνδυάζει αρμονικά τις διάφορες ποικιλίες κρασιού με το ανανεωμένο μενού του Plaza Lounges,  ενώ όλες οι ετικέτες θα είναι διαθέσιμες και σε ποτήρι σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Αρχίζοντας από το Νοέμβριο, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει τον οινοπαραγωγό Γιώργο Σκούρα, προσφέροντας στους πελάτες και επισκέπτες του τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διάφορες ποικιλίες κρασιών του, ανάμεσά τους το “Μέγα Οίνο”, το “Viogner Σκούρα ‘12”, το “Αγιωργίτικο” και το “Salto- Μοσχοφίλερο Wild Yeast”.

Το Δεκέμβριο την τιμητική τους θα έχουν τα κρασιά του Νίκου Λαζαρίδη και συγκεκριμένα το Λευκό και Ερυθρό Chateau, το Λευκό Perpetuus, το Ερυθρό Μαγικό Βουνό και το Solitaire

Οι ποικιλίες κρασιών των Ελλήνων παραγωγών θα είναι επίσης διαθέσιμες και στο Explorer’s Lounge, συνοδεύοντας το νέο του μενού, αλλά και στο εστιατόριο The Parliament, όπου κάθε μεσημέρι, από τις 13:00 έως τις 17:00, θα μπορεί κανείς να απολαύσει από το μπουφέ, μεγάλη επιλογή από φρέσκες και φρεσκοκομμένες σαλάτες, παραδοσιακά μαγειρευτά ελληνικά πιάτα, ποικιλία ορεκτικών και τυριών, φρέσκια ιταλική πάστα και μπουφέ γλυκών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024