Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Συνεχίζεται η επιδότηση του δρομολογίου Οίας - Θηρασίας

Τατιάνα Ρόκου - 29 Οκτώβριος 2013, 10:22

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεσμεύθηκε να προκηρύξει άμεσα εκ νέου τη γραμμή Οία – Θηρασία, χορηγώντας τετράμηνη παράταση στο σημερινό ανάδοχο της γραμμής.

Τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη συνάντησε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος - Νικόλαος Ζώρζος, εκθέτοντάς του τη σημασία και την αναγκαιότητα συνέχισης της κρατικής επιδότησης της καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Οίας – Θηρασίας.        

Μετά την έκθεση των επιχειρημάτων που παρουσίασε ο δήμαρχος, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου δεσμεύθηκε να προκηρύξει άμεσα εκ νέου τη γραμμή, χορηγώντας τετράμηνη παράταση στο σημερινό ανάδοχο της γραμμής.

Με την ευκαιρία της συνάντησης με τον υπουργό ο δήμαρχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα της ανέλκυσης του ναυαγίου του Sea Diamond ζητώντας νέα συνάντηση, που θα οριστεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, και στην οποία θα παρευρεθούν και μέλη της Επιτροπής Αγώνα για την Ανέλκυση του Ναυαγίου.

Επίσης, παρουσίασε στον υπουργό την προετοιμασία του Δήμου σε μελέτες για λιμενικές υποδομές (Εναλλακτικοί Προβλήτες, Λιμένας Ρίβας, Μαρίνα Μονολίθου).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top