Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Grace Hotels αποκτά το ιστορικό ξενοδοχείο La Margna στο St. Moritz
Ξενοδοχεία

Η Grace Hotels αποκτά το ιστορικό ξενοδοχείο La Margna στο St. Moritz

Τα σχέδια ανακαίνισης των Grace Hotels περιλαμβάνουν ένα ολοκαίνουργιο σπα, τρία εστιατόρια και ένα κοκτέιλ μπαρ στο ξενοδοχείο La Margna στο St. Moritz της Ελβετίας.

Ο όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων των Grace Hotels, απέκτησε το ιστορικό ξενοδοχείο La Margna στην καρδιά του St. Moritz, στην Ελβετία. Κατά τη διάρκεια του 2014, η εταιρεία θα εφαρμόσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισης και μετατροπών για να δημιουργήσει το Grace St. Moritz και το St. Moritz Residences, ένα πολυτελές ξενοδοχείο και ένα συγκρότημα κατοικιών, με παροχή υπηρεσιών που θα κατασκευαστούν σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα πολυτέλειας, χάρη στα οποία η Grace Hotels χαίρει παγκόσμιας αποδοχής.

Το ξενοδοχείο La Margna κατασκευάστηκε το 1906 και είναι ένα από τα ξενοδοχειακά κτήρια-ορόσημα του St. Moritz το οποίο παραμένει ένας από τους πιο λαμπερούς καλοκαιρινούς και χειμερινούς προορισμούς στον κόσμο και θεωρείται σημείο αναφοράς για τα χειμερινά αθλήματα, από τότε που δημιουργήθηκε, στα τέλη του 19ου αιώνα. Το St. Moritz έχει φιλοξενήσει δύο φορές τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι η πατρίδα της Cresta Run, της φημισμένης πίστας αγώνων ελκήθρου toboggan. Το ξενοδοχείο έχει νότιο προσανατολισμό με πανοραμική θέα στη λίμνη και την κοιλάδα του θερέτρου και βρίσκεται μόλις μερικά λεπτά από τα πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια που καθιστούν την πόλη σημείο συνάντησης του διεθνούς “jet set”.

Μετά την ολοκλήρωση των ανακαινίσεων, το ξενοδοχείο θα διαθέτει 36 δωμάτια και σουίτες, καθώς και διαμερίσματα με παροχή υπηρεσιών, με θέα στη λίμνη. Θα διαθέτει τρία εστιατόρια – με το κύριο εστιατόριο να προσφέρει μια ολοκαίνουργια, διεθνούς εμβέλειας, εκλεπτυσμένη εμπειρία εστίασης. Το κλασικό ελβετικό εστιατόριο θα εξειδικεύεται στην τοπική κουζίνα, ενώ  το τρίτο  εστιατόριο θα προσφέρει φαγητό καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Ένα μπαρ για ποτό και πούρο θα συμπληρώνει την γαστρονομική εμπειρία των επισκεπτών. Το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και βρίσκεται σε απόσταση μόλις δύο λεπτών με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό και το σταθμό των λεωφορείων.

Το SPA του Grace St. Moritz θα επανασχεδιαστεί πλήρως, ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυτελές “καταφύγιο” για θεραπεία, ευεξία και χαλάρωση. Τα σχέδια περιλαμβάνουν ένα νέο γυμναστήριο και πισίνα με συγκλονιστικά αρχιτεκτονικά στοιχεία. Οι εγκαταστάσεις του σκι θα αναβαθμιστούν σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, με την κατασκευή μιας πλήρους εκσυγχρονισμένης και εξοπλισμένης αίθουσας χιονοδρομικού εξοπλισμού.

Σχολιάζοντας την προσθήκη του Grace St. Moritz στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου, ο διευθύνων σύμβουλος της Grace Hotels, Philippe Requin, δήλωσε: “Πρόκειται για ένα εμβληματικό ξενοδοχείο σε ένα από τα πλέον εμβληματικά θέρετρα του κόσμου και μια πολύτιμη προσθήκη στην οικογένεια της Grace. Η κοιλάδα Engadine είναι μια περιοχή εξαιρετικού φυσικού κάλλους, ενώ το ίδιο το St. Moritz παραμένει ένας από τους πλέον μοναδικούς προορισμούς της Ευρώπης. Σε συνέχεια της ένδοξης ιστορίας του, είμαστε περήφανοι που αναλαμβάνουμε το ξενοδοχείο La Margna κατά το επόμενο κεφάλαιο της εξέλιξής του”.

Το St. Moritz θεωρείται συχνά ως ο τόπος όπου γεννήθηκε ο χειμερινός τουρισμός, ενώ καθιερώθηκε ως θέρετρο των Άλπεων το 1864.

Πρόκειται για κορυφαίο προορισμό χειμερινών αθλημάτων με πίστα 350 χιλιομέτρων. Είναι επίσης ένα από τα ελβετικά θέρετρα με το υψηλότερο υψόμετρο, καθώς βρίσκεται στα 1.800 μέτρα. Πέρα από σκι, το St. Moritz προσφέρει πολλές επιλογές για άθληση και ψυχαγωγία όλο τον χρόνο, όπως μεταξύ άλλων πεζοπορία, πεζοπορικές διαδρομές στο χιόνι με οδηγό και φορώντας χιονορακέτες, αλεξίπτωτο πλαγιάς, ποδηλασία, γκολφ, πατίνια ρόλερ, γουίντ σέρφινγκ, τένις και ιστιοπλοΐα. Στο χωριό και τη γύρω περιοχή λαμβάνουν χώρα πολλές καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ υπάρχουν παγκόσμιας κλάσης καταστήματα και εστιατόρια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024