Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Προώθηση του τουρισμού της Κρήτης στην World Travel Market

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Νοέμβριος 2013, 11:43

ΛΟΝΔΙΝΟ - WTM 2013 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης στη διάρκεια της παραμονής της στο Λονδίνο κατά την WTM, είχε συνάντηση με tour operators του εξωτερικού, θεσμικούς εκπροσώπους άλλων χωρών, καθώς και εκπροσώπους ΜΜΕ, για την προώθηση του τουρισμού της Κρήτης και των τοπικών προϊόντων.

ΛΟΝΔΙΝΟ - WTM 2013 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

ΛΟΝΔΙΝΟ - WTM 2013 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, επέστρεψε από το Λονδίνο, όπου εκπροσώπησε τον περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, στη διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου World Travel Market, όπου και συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης, με περίπτερο την εποπτεία του οποίου έχει αναλάβει η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης.

Η World Travel Market που αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού παγκοσμίως, άνοιξε τις πύλες της στις 4 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται σήμερα, Πέμπτη 7 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τους οργανωτές της έκθεσης, οι επισκέπτες της υπολογίζονται περίπου σε 50.000, ενώ σε αυτή συμμετέχουν πάνω από 5.000 εκθέτες από 180 χώρες.

Η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης στη διάρκεια της παραμονής της στο Λονδίνο παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου της υπουργού Τουρισμού, κας Όλγας Κεφαλογιάννη κατά την οποία παρουσιάστηκε η επικοινωνιακή στρατηγική του ελληνικού τουρισμού για το 2013, και είχε συνάντηση μαζί της όσο και με tour operators του εξωτερικού, θεσμικούς εκπροσώπους άλλων χωρών καθώς και εκπροσώπους ΜΜΕ, για την προώθηση του τουρισμού της Κρήτης και των τοπικών προϊόντων.

Στις επαφές αυτές φάνηκε ότι οι προοπτικές για τον ελληνικό τουρισμό το 2014 είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις ο ελληνικός τουρισμός υπολογίζεται να πραγματοποιήσει νέο ρεκόρ αφίξεων, ξεπερνώντας τα 18 εκατ. αφίξεις. Επιπλέον, αναμένεται σημαντική αύξηση των Βρετανών, που θα επισκεφτούν την Ελλάδα.Στο περιθώριο της παραμονής της στο Λονδίνο η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης παρευρέθηκε στο ρεσιτάλ πιάνου “Οι οχτώ στιγμές της Ελευθερίας”, που διοργάνωσε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στο Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου η Περιφέρεια Κρήτης, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τον εορτασμό των “100 Χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα”, το οποίο παρακολούθησαν ξένοι αξιωματούχοι, εκπρόσωποι τουριστικών φορέων και στελέχη της Ελληνικής Πρεσβείας του Λονδίνου και του ΕΟΤ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top