Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπογραφή συμφωνίας συνεργασίας Ελλάδας – Κένυας στον τουριστικό τομέα
Τουριστική πολιτική

Υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας Ελλάδας – Κένυας στον τουριστικό τομέα

Η υπουργός Εμπορίου και Τουρισμού της Κένυας ζήτησε από την ηγεσία του ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού παροχή τεχνογνωσίας σε θέματα τουριστικής εκπαίδευσης και διατήρησης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τη βούληση των δυο χωρών για υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας στον τουριστικό τομέα, εξέφρασαν η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη με την υπουργό Εμπορίου και Τουρισμού της Κένυας κα Phyllis Jepkogei Kandie, κατά τη χθεσινή συνάντησή τους στο Υπουργείο Τουρισμού. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος.

Στη συνάντηση, που έγινε σε φιλικό κλίμα, εξετάσθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας για ιδιαίτερες μορφές τουρισμού, όπως είναι ο συνεδριακός τουρισμός και η κρουαζιέρα.

Η κα Kandie ζήτησε επίσης την παροχή τεχνογνωσίας σε θέματα τουριστικής εκπαίδευσης και διατήρησης πολιτιστικής κληρονομιάς. Στο αίτημα αυτό η κα Κεφαλογιάννη ανέφερε ότι η ελληνική πλευρά θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024