Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομία'Greece on a Dish' by Aldemar Hotels στην WΤΜ 29013
Γαστρονομία

'Greece on a Dish' by Aldemar Hotels στην WΤΜ 29013

ΛΟΝΔΙΝΟ – WTM 2013 – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ‘Greece on a Dish’ στη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market 2013, από τα Aldemar Hotels, σε συνεργασία με τον EOT. Το περίπτερο του ΕΟΤ εντυπωσίασε τους φετινούς επισκέπτες με θαυμάσιες μαγειρικές και πρωταγωνιστή την κουζίνα και τα προϊόντα της Σαντορίνης.

ΛΟΝΔΙΝΟ – WTM 2013 – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η Ομάδα των chef του Ομίλου Aldemar, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “Greece on a Dish”, που στοχεύει στην προβολή της ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό και σε συνεργασία με τον chef κ. Β. Ζαχαράκη από τη Σαντορίνη δημιούργησαν τα μενού της πρωτοβουλίας “Greece on a Dish” by Aldemar Hotels στην WΤΜ 2013. Ο Chef του Ομίλου κ. Γ. Χατζόπουλος από κοινού με τον κ. Ζαχαράκη μαγείρεψαν για το κοινό όλες τις ημέρες της έκθεσης.

“Η παρουσία μας στην έκθεση World Travel Market τα τελευταία 12 χρόνια μας”, δηλώνει ο αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Α. Αγγελόπουλος, “έκανε και φέτος να γιορτάσουμε με πρωταγωνιστή την Ελληνική γαστρονομία. Οι Βρετανοί επισκέπτες μας, αποκομίζουν τις ομορφότερες αναμνήσεις τους, συχνά συνυφασμένες με τις γευστικές τους εμπειρίες. Συνεχίζοντας τη μακροχρόνια παρουσία μας στην Βρετανική αγορά και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος δίνει το δυναμικό του παρών στην έκθεση με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα και στον πλούτο των δυνατοτήτων της. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον ΕΟΤ, για την εξωστρέφειά του και την επιτυχημένη παρουσία στην φετινή έκθεση, η οποία βοηθάει στο όραμα όλων για την θετική εικόνα της Ελλάδα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024