Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Ενημέρωση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων από την Kleopas Alliott Business Consultants

Τατιάνα Ρόκου - 15 Νοέμβριος 2013, 12:35

Ο κ. Γιάννης Κλεώπας, διευθύνων σύμβουλος της Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ και πρόεδρος του διεθνούς οργανισμού Alliott Group ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πως θα αναδιοργανώσουν και θα εξορθολογήσουν τα οικονομικά τους μεγέθη στην πρωτοφανή αυτή οικονομική κρίση που διανύουμε.

Οι εξελίξεις σε οικονομικό και λογιστικό  επίπεδο και ποιες προϋποθέσεις χρειάζεται να πληροί για τον εκσυγχρονισμό της μία τουριστική επιχείρηση, ήταν η βασική παρουσίαση του κ. Γιάννη Κλεώπα με τίτλο “Εξασφαλίζουμε το μέλλον της επιχείρησης σας” στο σεμινάριο του διοργάνωσε το TravelDailyNews, με θέμα: “Ο Εσωτερικός Έλεγχος στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις” που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα.

Ο κ. Κλεώπας, διευθύνων σύμβουλος της Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ και πρόεδρος του διεθνούς οργανισμού Alliott Group ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πως θα αναδιοργανώσουν και θα εξορθολογήσουν τα οικονομικά τους μεγέθη στην πρωτοφανή αυτή οικονομική κρίση που διανύουμε. Παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις σε οικονομικό και λογιστικό επίπεδο που θα συνδράμουν στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων, ενώ παρείχε χρήσιμες συμβουλές που στο μέλλον θα συμβάλουν στη καλύτερη διαχείριση των εξόδων.Συγκεκριμένα ανέπτυξε τα παρακάτω θέματα:
1. Φορολογία παροχών σε είδος από 1η Ιανουαρίου 2014, (αυτοκίνητα, δάνεια προσωπικού, δικαίωμα απόκτησης μετοχών, παροχή κατοικίας).
2. Κατάργηση δυνατότητας σχηματισμού αφορολόγητων αποθεματικών για επενδύσεις και φορολόγηση των υφιστάμενων.
3. Ανάθεση εργασιών Λογιστηρίου και Μισθοδοσίας σε εξωτερικό συνεργάτη σημαίνει:
α. Μείωση Κόστους
β. Λειτουργική Βελτίωση
γ. Βελτίωση της Ποιότητας
δ. Εξειδικευμένη Γνώση
ε. Ευελιξία
ζ. Ξεκάθαρη εικόνα της επιχείρησης

Ο κ. Κλεώπας, μετά το τέλος του σεμιναρίου δήλωσε: “Η εισήγηση και η παρουσία μου στο συγκεκριμένο σεμινάριο ήταν εποικοδομητική και χρηστική για τις τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς η τεχνογνωσία της Kleopas Alliott συνέβαλε στην ενημέρωση του τουριστικού κοινού και στην επεξήγηση οικονομικών και λογιστικών πρακτικών για ένα κλάδο που είναι από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top