Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΝέος γύρος επένδυσης στο θαλάσσιο τουρισμό για την incrediblue.com
Θαλάσσιος τουρισμός

Νέος γύρος επένδυσης στο θαλάσσιο τουρισμό για την incrediblue.com

Η Incrediblue ανακοινώνει νέο γύρο επένδυσης ύψους 500.00 ευρώ από το Jeremie Openfund II και ιδιώτες επενδυτές.

Στα πλαίσια εκδήλωσης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων με τίτλο “Greek ICT Innovation – A Prime Investment Opportunity”, η οποία και έλαβε χώρα παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη, η Incrediblue ανακοίνωσε οτι συμφωνήθηκε νέα αύξηση κεφαλαίου, ύψους 500.000 ευρώ.

Η εταιρεία δημιουργεί τον πλέον ολοκληρωμένο και συνάμα απλό τρόπο ενοικίασης σκάφους από το διαδίκτυο. Παρουσιάζοντας ήδη περισσότερα από 500 σκάφη, η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες να καταχωρίσουν το σκάφος τους με κάθε λεπτομέρεια, και σε ταξιδιώτες να αναζητήσουν και να ενοικιάσουν απευθείας το ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο σκάφος της επιλογής τους σε λίγα βήματα.


Η ιδρυτική ομάδα της εταιρείας.

Η Incrediblue, με έδρα το Βόλο, έλαβε αρχική χρηματοδότηση από το Jeremie Openfund II ύψους 100.000 ευρώ τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τα νέα κεφάλαια θα δώσουν τη δυνατότητα να επεκταθεί σε όλη τη Μεσόγειο και να πολλαπλασιάσει τις κρατήσεις από και προς διάφορες χώρες κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν.

Στη χρηματοδότηση συμμετέχουν, μαζί με το Openfund, Έλληνες και ξένοι, που είναι ενθουσιώδεις χρήστες της υπηρεσίας, έχουν σημαντική εμπειρία στον κλάδο, και που αναμένεται να προσφέρουν στην ανάπτυξη της υπηρεσίας.

Στα πλαίσια της επένδυσης ο κ. Αντώνης Φιοράκης, ιδρυτής και CEO της Incrediblue, δήλωσε: “Όραμά μας είναι να κάνουμε τις διακοπές με σκάφος εύκολες και προσιτές, στόχο μας για τους επόμενους μήνες αποτελεί η επέκταση του στόλου σε ολόκληρη τη Μεσόγειο και η προσέγγιση σημαντικού αριθμού ταξιδιωτών από όλη την Ευρώπη”.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο εταίρος του Openfund κ. Γεώργιος Τζιραλής, πρόσθεσε: “Η ομάδα της Incrediblue έχει χαράξει ρότα για να αλλάξει ουσιαστικά τον τρόπο που βιώνουμε τον θαλάσσιο τουρισμό. Είμαστε ευτυχείς που συμμετέχουμε σε αυτό το ταξίδι”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024