Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΑνάθεση της διοργάνωσης του Διεθνούς Συνεδρίου Αγροτουρισμού 2015 στον Όμιλο Αμφιτρύων
MICE

Ανάθεση της διοργάνωσης του Διεθνούς Συνεδρίου Αγροτουρισμού 2015 στον Όμιλο Αμφιτρύων

Το διεθνές συνέδριο αγρογουρισμού διοργανώνεται από το ΑΤΟΙ (Agricultural Tour Operators International) και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια.

Στον Όμιλο Εταιρειών Amphitrion απονεμήθηκε η διοργάνωση και φιλοξενία του Διεθνές Συνεδρίου Αγροτουρισμού 2015 στην Ελλάδα.

Αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον Αμφιτρύωνα και αντιπροσωπεύει την αποκορύφωση πολλών μηνών προσπάθειας που καταβλήθηκαν συμπεριλαμβανομένων της νικητήριας παρουσίασης κατά την διάρκεια του Διεθνούς Συνεδρίου 2013 που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι, 17-20 Οκτωβρίου 2013.

Η παρουσίαση έγινε από εκπρόσωπο του Αμφιτρύωνα, με στόχο την προώθηση της Ελλάδας ως αγροτουριστικό προορισμό, καθώς επίσης την εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδικευμένα προγράμματα του Αμφιτρύωνα που αναδεικνύουν και προβάλλουν το αγροτουριστικό πνεύμα και κουλτούρα της σύγχρονης Ελλάδας.

Το διεθνές συνέδριο αγρογουρισμού διοργανώνεται από το ΑΤΟΙ (Agricultural Tour Operators International) και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Στα πλαίσια αυτού του συνεδρίου δίνεται η δυνατότητα στους επαγγελματίες του χώρου προκειμένου να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα που αφορούν τον συγκεκριμένο τομέα του τουρισμού, έναν τομέα με μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Το ΑΤΟΙ είναι ένας οργανισμός του οποίου τα μέλη είναι tour operators από 30 χώρες από όλον τον κόσμο, τα οποία επιλέγονται μόνον εφ’όσον καλύπτουν τα υψηλά στάνταρ που έχουν τεθεί σε ότι αφορά την εξειδίκευση και τεχνογνωσία στην διοργάνωση αγροτουριστικών πακέτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμφιτρύωνας είναι το μοναδικό ελληνικό μέλος του ΑΤΟΙ και έχει επιλεγεί εδώ και 4 χρόνια.

Η ανάθεση του συνεδρίου για το 2015 θεωρείται επιτυχία για τον Αμφιτρύωνα, αλλά είναι ακόμα μεγαλύτερη για την Ελλάδα, καθώς θα δοθεί μια μοναδική ευκαιρία στη χώρα μας να αναδείξει μια πλευρά της και έναν τρόπο ζωής που δεν είναι ευρέως γνωστά στο εξωτερικό.

Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1973 και σήμερα είναι ο μεγαλύτερος αμιγώς ελληνικός ταξιδιωτικός και τουριστικός οργανισμός που διατηρεί γραφεία στην Ελλάδα (Αθήνα, Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Μύκονο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Ηράκλειο Κρήτης) και στο εξωτερικό (Ουάσιγκτον-ΗΠΑ, Τόκιο και Οσάκα – Ιαπωνία και Πεκίνο και Σαγκάη – Κίνα), στόλο 25 υπερπολυτελών λεωφορείων, στόλο ιδιόκτητων Mercedes ταξί και Mercedes λιμουζίνες, καθώς επίσης και ενός ιδιόκτητου yacht. Επίσης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Princess Cruises και Cunard και επιλεγμένος συνεργάτης της Carnival Cruises.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024