Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Τουριστική τηλεοπτική προβολή της Λεμεσού στη Γερμανία

Θοδωρής Κουμέλης - 21 November 2013, 09:19

Οι αφίξεις τουριστών από τη Γερμανία ακολουθούν πτωτική πορεία και προσπάθειες όπως η δημιουργία τηλεοπτικού προγράμματος για την τουριστική Κύπρο στόχο έχουν την ανανέωση του ενδιαφέροντος του Γερμανού τουρίστα για διακοπές στη χώρα.


Εξαμελές τηλεοπτικό συνεργείο από τη Γερμανία επισκέφτηκε τη Λεμεσό στα μέσα Νοεμβρίου, πραγματοποιώντας γυρίσματα για τους σκοπούς  εικοσάλεπτου τηλεοπτικού προγράμματος για την τουριστική Κύπρο. Η προσπάθεια αποτελεί πρωτοβουλία του ΚΟΤ Γερμανίας και το πρόγραμμα αναμένεται να μεταδοθεί τον ερχόμενο Απρίλιο, πριν από την καλοκαιρινή σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του συνεργείου στην περιφέρεια Λεμεσού, έγιναν γυρίσματα, ανάμεσα σε άλλα, στο αρχαίο Αμφιθέατρο Κουρίου (φώτο),  στο Κέντρο Πόλης, στο παραλιακό μέτωπο, ενώ παρουσιάστηκαν επίσης θαλάσσια σπορ.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού φιλοξένησε το συνεργείο σε γεύμα στην περιοχή του Μεσαιωνικού Κάστρου. Τα μέλη του συνεργείου, καθώς και ο γνωστός Γερμανός ηθοποιός Frank Willy Wild, ο οποίος ανέλαβε την παρουσίαση του προγράμματος, δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τις καιρικές συνθήκες της Κύπρου και με την ποικιλομορφία του τουριστικού προϊόντος της Λεμεσού.

Οι αφίξεις τουριστών από τη Γερμανία ακολουθούν πτωτική πορεία και προσπάθειες όπως την πιο πάνω στόχο έχουν την ανανέωση του ενδιαφέροντος του Γερμανού τουρίστα για διακοπές στην Κύπρο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top