Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤουριστική τηλεοπτική προβολή της Λεμεσού στη Γερμανία
Προβολή προορισμού

Τουριστική τηλεοπτική προβολή της Λεμεσού στη Γερμανία

Οι αφίξεις τουριστών από τη Γερμανία ακολουθούν πτωτική πορεία και προσπάθειες όπως η δημιουργία τηλεοπτικού προγράμματος για την τουριστική Κύπρο στόχο έχουν την ανανέωση του ενδιαφέροντος του Γερμανού τουρίστα για διακοπές στη χώρα.

Εξαμελές τηλεοπτικό συνεργείο από τη Γερμανία επισκέφτηκε τη Λεμεσό στα μέσα Νοεμβρίου, πραγματοποιώντας γυρίσματα για τους σκοπούς  εικοσάλεπτου τηλεοπτικού προγράμματος για την τουριστική Κύπρο. Η προσπάθεια αποτελεί πρωτοβουλία του ΚΟΤ Γερμανίας και το πρόγραμμα αναμένεται να μεταδοθεί τον ερχόμενο Απρίλιο, πριν από την καλοκαιρινή σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του συνεργείου στην περιφέρεια Λεμεσού, έγιναν γυρίσματα, ανάμεσα σε άλλα, στο αρχαίο Αμφιθέατρο Κουρίου (φώτο),  στο Κέντρο Πόλης, στο παραλιακό μέτωπο, ενώ παρουσιάστηκαν επίσης θαλάσσια σπορ.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού φιλοξένησε το συνεργείο σε γεύμα στην περιοχή του Μεσαιωνικού Κάστρου. Τα μέλη του συνεργείου, καθώς και ο γνωστός Γερμανός ηθοποιός Frank Willy Wild, ο οποίος ανέλαβε την παρουσίαση του προγράμματος, δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τις καιρικές συνθήκες της Κύπρου και με την ποικιλομορφία του τουριστικού προϊόντος της Λεμεσού.

Οι αφίξεις τουριστών από τη Γερμανία ακολουθούν πτωτική πορεία και προσπάθειες όπως την πιο πάνω στόχο έχουν την ανανέωση του ενδιαφέροντος του Γερμανού τουρίστα για διακοπές στην Κύπρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024