Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΣΤΕΑΑ: Παρών ο κλάδος ενοικίασης αυτοκινήτων στη μελέτη του ΟΟΣΑ για την ανταγωνιστικότητα
Ενοικίαση αυτοκινήτου

ΣΤΕΑΑ: Παρών ο κλάδος ενοικίασης αυτοκινήτων στη μελέτη του ΟΟΣΑ για την ανταγωνιστικότητα

Επιστολή του προέδρου του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικίασεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ) σχετικά με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης που δημοσιεύθηκε χθες στον Τύπο.

Σε χθεσινά δημοσιεύματα σχετικά με την ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης  & Ανταγωνιστικότητας για τη συμμετοχή φορέων της ελληνικής αγοράς στη μελέτη του ΟΟΣΑ για την ανταγωνιστικότητα, αναφέρεται ότι ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ) δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για συμμετοχή. Σε απάντηση, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Δημήτρης Μαγγιώρος δηλώνει ότι “κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί και η πραγματικότητα έχει ως εξής:

1. Ο ΣΤΕΕΑ ποτέ δεν ενημερώθηκε άμεσα από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας για συμμετοχή στη μελέτη του ΟΟΣΑ.
2. Για τη μελέτη και την πρόσκληση για συμμετοχή σε αυτήν ενημερωθήκαμε μόνο από το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), τον οποίο εκτιμούμε για αυτό και στον οποίο είμαστε μέλη.
3. Ο ΣΤΕΕΑ ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του ΣΕΤΕ υποβάλλοντας συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούν στον Κλάδο Ενοικίασης Αυτοκινήτων.
4. Οι προτάσεις αυτές ενσωματώθηκαν από τον ΣΕΤΕ σε ένα ενιαίο κείμενο μαζί με τις προτάσεις και των υπόλοιπων τουριστικών φορέων-μελών του και σας υποβλήθηκε μια συνολική πρόταση για την Ελληνική Τουριστική Επιχειρηματικότητα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024