Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός ξενοδοχείων

Συνεργασία της Nova με το Athenaeum InterContinental

Τατιάνα Ρόκου - 26 November 2013, 09:45

Το 'μενού' των τηλεοπτικών επιλογών που προσφέρει πλέον το Athenaeum InterContinental περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα καναλιών, όπως Novasports, διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, Disney Channel, Novalifε και υπηρεσία Adult Pack.


Με υπηρεσίες Nova ενισχύει τις παροχές του το βραβευμένο ξενοδοχείο του αθηναϊκού κέντρου Athenaeum InterContinental.

Συγκεκριμένα, οι ένοικοι του πολυτελούς ξενοδοχείου θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις τηλεοπτικές υπηρεσίες, της ψηφιακής συνδρομητικής τηλεόρασης και παρόχου 3Play υπηρεσιών, Nova.

Το “μενού” των τηλεοπτικών επιλογών που προσφέρει πλέον το Athenaeum InterContinental περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα καναλιών που καλύπτουν πλήρως όλες τις προτιμήσεις. Πιο αναλυτικά, οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρουν τα κανάλια Novasports, όπως τους αγώνες Super League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Euroleague, Basket League, Volley League, Eurocup, τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική, καθώς και μια πληθώρα δημοφιλών αγωνισμάτων όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ. Παράλληλα, οι επισκέπτες του γνωστού συνεδριακού ξενοδοχείου θα έχουν πρόσβαση στα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα ώστε να ενημερώνονται έγκυρα και αξιόπιστα για όλες τις εξελίξεις.

Οι ένοικοι του βραβευμένου -με τη διάκριση “Greece’s Leading Hotel”- ξενοδοχείου, θα έχουν στη διάθεσή τους μέσω του πλουραλιστικού “μπουκέτου” της Nova, το παιδικό κανάλι Disney Channel, το οποίο περιλαμβάνει παιδικές σειρές, κινούμενα σχέδια και ταινίες, καθώς και το κανάλι Novalifε, το οποίο προβάλλει αγαπημένες σειρές, ταινίες και ψυχαγωγικές εκπομπές. Επίσης, θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία Adult Pack της Nova που περιλαμβάνει τα κανάλια Hustler HD, Private Spice και Dorcel TV.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top