Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διάκριση ξενοδοχείου

Διάκριση του Nana Beach Hotel στα Βραβεία Travellers’ Choice 2013 του TripAdvisor

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Νοέμβριος 2013, 13:56

Οι νικητές (25 Κορυφαία All inclusive Θέρετρα της Ευρώπης) αναδείχθηκαν με βάση τη βαθμολογία των πελατών του ξενοδοχείου, στο πλαίσιο των αξιολογήσεων που κάνουν στο Tripadvisor.


Tο Nana Beach Hotel του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη κέρδισε μία ακόμη σημαντική διάκριση σε διεθνές επίπεδο, κατακτώντας την 12η θέση ανάμεσα στα 25 Κορυφαία All inclusive Θέρετρα της Ευρώπης στο θεσμό “Travelers’ Choice 2013” του TripAdvisor. Η συγκεκριμένη διάκριση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς οι νικητές αναδείχθηκαν με βάση τη βαθμολογία των πελατών του ξενοδοχείου, στο πλαίσιο των αξιολογήσεων που κάνουν στο TripAdvisor.

Με περισσότερους από 260 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες και 125 εκατ. κριτικές και απόψεις, που καλύπτουν περισσότερο από 3,1 εκατ. εγκαταστάσεις, εστιατόρια και αξιοθέατα, το TripAdvisor αποτελεί δικαιωματικά το μεγαλύτερο site ταξιδιωτικών κριτικών. Σε αυτό το πλαίσιο, η διάκριση του Nana Beach Hotel στο θεσμό “Travelers’ Choice 2013” έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς βασίζεται εξ’ολοκλήρου στη γνώμη και στην κριτική επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο.

“Για το Nana Beach Hotel το βραβείο “Travelers’ Choice 2013” του Tripadvisor αποτελεί έμπρακτη επιβράβευση της δέσμευσης στην ποιότητα, του πάθους κάθε εργαζομένου στο ξενοδοχείο να προσφέρει ανεπανάληπτη τουριστική εμπειρία και της σχέσης εμπιστοσύνης που χτίζει το ξενοδοχείο με επισκέπτες από όλο τον κόσμο”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου. “Το Nana Beach Hotel δεσμεύεται να συνεχίσει την πορεία του με ουσιαστική προσήλωση στην ποιότητα, ώστε μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης να εξακολουθήσει να παρέχει τις βέλτιστες υποδομές και παροχές στον τελικό αποδέκτη, τον επισκέπτη, που επί 30 χρόνια το τιμά με την επιλογή του για ξένοιαστες και ποιοτικές διακοπές”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top