Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΦόρουμ διεθνούς κύρους, υπό την αιγίδα του Δήμου της Αθήνας
Global Thinkers Forum

Φόρουμ διεθνούς κύρους, υπό την αιγίδα του Δήμου της Αθήνας

Η διοργάνωση στην Αθήνα μιας διεθνούς συνάντησης προσωπικοτήτων του πνευματικού, ακαδημαϊκού, επιχειρηματικού και επενδυτικού κόσμου αποτελεί για την πόλη τιμή και σημαντική ευκαιρία.

Υπό την αιγίδα του Δήμου της Αθήνας, και την υποστήριξη της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) το Global Thinkers Forum (GTF) 2013 και τα GTF 2013 Awards for Excellence διοργανώνονται στην Αθήνα με κεντρικό θέμα “Ηγεσία & Συνεργασία” με τη συνεργασία των Ηνωμένων Εθνών και της Συμμαχίας των Πολιτισμών (UN Alliance of Civilizations).

Η έναρξη των εργασιών του Φόρουμ θα γίνει την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. στο Μουσείο Μπενάκη της Οδού Πειραιώς και το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Βράβευσης GTF 2013 Awards For Excellence με την παρουσία του Υπάτου Εκπροσώπου της Συμμαχίας των Πολιτισμών κ. Nassir Abdulaziz Al-Nasser και παρουσία υψηλών προσκεκλημένων και προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και περισσότερες από 18 χώρες. Στο φόρουμ θα συζητηθούν θέματα Ηγεσίας, Συνεργασίας, Διαπολιτισμικής Συνεννόησης σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, καθώς επίσης η επιχειρηματικότητα και το μέλλον των Ελληνικών Επιχειρήσεων.

“Η διοργάνωση στην Αθήνα μιας διεθνούς συνάντησης προσωπικοτήτων του πνευματικού, ακαδημαϊκού, επιχειρηματικού και επενδυτικού κόσμου αποτελεί για την πόλη τιμή και σημαντική ευκαιρία. Ο ανοικτός και παραγωγικός διάλογος υπήρξε και παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε δημοκρατικής κοινωνίας, που για να προχωρά στο δρόμο της ανάπτυξης οφείλει να στοχεύει σε γόνιμες συνεργασίες και διευρυμένη σχέση με την Κοινωνία των Πολιτών”, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.

Η πρόεδρος του GTF, κα Ελισάβετ Φιλιππούλη, δηλώνει: “Σε μια τόσο κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα το Φόρουμ φέρνει στη χώρα ενα διεθνές δίκτυο ηγετών, επιχειρηματιών, επενδυτών με στόχο τη θετική προβολή της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο αλλά και τη δημιουργία ευκαιριών για διεθνείς επιχειρηματικές συνεργασίες και επενδύσεις  προς την Ελλάδα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024