Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Αθήνα καλωσορίζει την Air Serbia, με νέα ονομασία και νέα εταιρική ταυτότητα

Τατιάνα Ρόκου - 02 Δεκέμβριος 2013, 10:04

Στο νέο χειμερινό δρομολόγιο της Air Serbia θα προστεθούν τρείς εβδομαδιαίες πτήσεις και δυνατότητα ανταποκρίσεων στο Βελιγράδι προς σημαντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.


Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, η Air Serbia και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διοργάνωσαν εκδήλωση στην Πύλη της αναχώρησης της πτήσης για Βελιγράδι, για το καλωσόρισμα της εταιρείας με την νέα ονομασία και τη νέα εταιρική της ταυτότητα.
 
Τους προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων ήταν ταξιδιωτικά πρακτορεία, στελέχη της διοίκησης του αερολιμένα, συνεργάτες, προμηθευτές της εταιρείας και οι επιβάτες της πτήσης, καλωσόρισαν η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και η κα Ζωή Σκρέκη, διευθύνουσα σύμβουλος της Intermodal Air, αντιπροσώπου της Air Serbia στην Ελλάδα.


Η κα Ζωή Σκρέκη, διευθύνουσα σύμβουλος της Intermodal Air, αντιπροσώπου της Air Serbia στην Ελλάδα.

Η κα Σκρέκη με χαρά παρουσίασε το νέο χειμερινό δρομολόγιο στο οποίο θα προστεθούν τρείς εβδομαδιαίες πτήσεις, καθώς και τους νέους προορισμούς και τις ανανεωμένες υπηρεσίες κατά την πτήση, δίνοντας έμφαση στη δυνατότητα ανταποκρίσεων στο Βελιγράδι προς σημαντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Η κα Παπαδοπούλου δήλωσε ότι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών με μεγάλη χαρά  καλωσορίζει τις πτήσεις της Air Serbia και τόνισε την σημασία των επιπρόσθετων πτήσεων προς την Αθήνα. Επιπλέον, τόνισε ότι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών θα στηρίξει πλήρως την Air Serbia στους νέους στόχους της.

Μέρος της εκδήλωσης αποτέλεσε και η κλήρωση δυο δωρεάν εισιτηρίων μετ’επιστροφής για το Βελιγράδι.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Πύλη και όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευχάριστη δυνατότητα να δουν από κοντά το νέο Airbus 319 με το νέο σήμα και τα χρώματα της εταιρείας.

Η Air Serbia ξεκίνησε πτήσεις ως ο εθνικός αερομεταφορέας της Δημοκρατίας της Σερβίας στις 26 Οκτωβρίου 2013. Εξυπηρετεί περισσότερους από 30 προορισμούς στην Ευρώπη και την Μεσόγειο, απευθείας από το Διεθνές Αεροδρόμιο Nicola Tesla, στο Βελιγράδι. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα για ταξίδια σε μακρινούς διεθνείς προορισμούς στην Ασία, την Αυστραλία και την Αμερική, μέσω των πτήσεων κοινού κωδικού των συνεργατών της και του στρατηγικού επενδυτή της Etihad Airways που διαθέτει ποσοστό συμμετοχής 49% στο μετοχικό κεφάλαιο. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει σήμερα στόλο δέκα αεροσκαφών, τύπου narrow bodied και τεσσάρων αεροσκαφών τύπου turboprop.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top