Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠαρουσία της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας σε τουριστικές εκθέσεις στο Αζερμπαϊτζάν το 2014
Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Παρουσία της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας σε τουριστικές εκθέσεις στο Αζερμπαϊτζάν το 2014

Το ενδεχόμενο της παρουσίας της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας σε τουριστικές ή αγροτικές εκθέσεις στο Αζερμπαϊτζάν μέσα στο 2014, συζητήθηκε κατά την επίσκεψη γνωριμίας στον Βόλο, του πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, κ. Ραχμάν Μουσταφάγιεφ.

Την περασμένη Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου 2013, πραγματοποίησε επίσκεψη γνωριμίας στον Βόλο ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, κ. Ραχμάν Μουσταφάγιεφ, προσκεκλημένος από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας. Ο πρέσβης γευμάτισε στην πόλη του Βόλου, ενώ το “παρών” έδωσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Εστίασης & Διασκέδασης Ν. Μαγνησίας, κ. Απόστολος Αθανασός με τον κ. Σταυρίδη, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Το βράδυ φιλοξενήθηκε από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τσαγκαράδας στο Πήλιο.
          
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή, ο κ. Μουσταφάγιεβ επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου “Ζαγορίν”, καθώς και το εργοστάσιο της ΕΨΑ στην Αγριά, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας κ. Γιώργο Ζαφείρη. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων, κ. Γιώργο Καλτσογιάννη, όπου συζητήθηκε επικείμενη συνεργασία μέσα από θεματικές εκθέσεις.

Ο πρέσβης επισκέφθηκε και τον αντιδήμαρχο Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Δημήτρη Δερβένη και την αντιδήμαρχο Διοίκησης, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Πολιτικής Προστασίας και Κ.Ε.Π., κα Νατάσα Οικονόμου, συζητώντας θέματα σχετικά με τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την παράγωγη αγροτικών προϊόντων.
        
Επίσης εξετάστηκε το ενδεχόμενο της παρουσίας της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας σε τουριστικές ή αγροτικές εκθέσεις στο Αζερμπαϊτζάν μέσα στο 2014.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024