Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Παρουσία της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας σε τουριστικές εκθέσεις στο Αζερμπαϊτζάν το 2014

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Δεκέμβριος 2013, 09:48

Το ενδεχόμενο της παρουσίας της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας σε τουριστικές ή αγροτικές εκθέσεις στο Αζερμπαϊτζάν μέσα στο 2014, συζητήθηκε κατά την επίσκεψη γνωριμίας στον Βόλο, του πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, κ. Ραχμάν Μουσταφάγιεφ.


Την περασμένη Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου 2013, πραγματοποίησε επίσκεψη γνωριμίας στον Βόλο ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, κ. Ραχμάν Μουσταφάγιεφ, προσκεκλημένος από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας. Ο πρέσβης γευμάτισε στην πόλη του Βόλου, ενώ το “παρών” έδωσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Εστίασης & Διασκέδασης Ν. Μαγνησίας, κ. Απόστολος Αθανασός με τον κ. Σταυρίδη, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Το βράδυ φιλοξενήθηκε από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τσαγκαράδας στο Πήλιο.
          
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή, ο κ. Μουσταφάγιεβ επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου “Ζαγορίν”, καθώς και το εργοστάσιο της ΕΨΑ στην Αγριά, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας κ. Γιώργο Ζαφείρη. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων, κ. Γιώργο Καλτσογιάννη, όπου συζητήθηκε επικείμενη συνεργασία μέσα από θεματικές εκθέσεις.

Ο πρέσβης επισκέφθηκε και τον αντιδήμαρχο Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Δημήτρη Δερβένη και την αντιδήμαρχο Διοίκησης, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Πολιτικής Προστασίας και Κ.Ε.Π., κα Νατάσα Οικονόμου, συζητώντας θέματα σχετικά με τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την παράγωγη αγροτικών προϊόντων.
        
Επίσης εξετάστηκε το ενδεχόμενο της παρουσίας της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας σε τουριστικές ή αγροτικές εκθέσεις στο Αζερμπαϊτζάν μέσα στο 2014.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top