Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσίαση του Παρατηρητηρίου Τουρισμού Κύπρου, Κρήτης & Κω στο Ηράκλειο
Ημερίδες

Παρουσίαση του Παρατηρητηρίου Τουρισμού Κύπρου, Κρήτης & Κω στο Ηράκλειο

Την ημερίδα με θέμα 'Παρουσίαση του Παρατηρητηρίου Τουρισμού Κύπρου, Κρήτης & Κω' διοργανώνει στις 7 Δεκεμβρίου το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμ. Ανατολικής Κρήτης, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013.

Ομιλητής στην ημερίδα με θέμα “Παρουσίαση του Παρατηρητηρίου Τουρισμού Κύπρου, Κρήτης & Κω”, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, θα είναι ο ευρωβουλευτής κ. Σπύρος Δανέλλης. Ο κ. Δανέλλης, ως μέλος και της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα πραγματοποιήσει ομιλία για τον Θαλάσσιο Τουρισμό στο δεύτερο μέρος της ημερίδας.

Την ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 π.μ στο ξενοδοχείο “Ατλαντίς” στο Ηράκλειο, διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013, με φορέα υλοποίησης το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας και εταίρους τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Δήμο Σητείας και το Δήμο Κω, με τίτλο: “Προβολή και ψηφιακή στήριξη του θαλάσσιου τουρισμού και δημιουργία παρατηρητηρίου τουρισμού σε Κύπρο, Κρήτη και Κω (PARA – MARE TOURISM)”.

Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν επίσης, ο επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και υπεύθυνος του 1ου Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου Αειφόρου Τουρισμού, κ. Ιωάννης Σπιλάνης, ο υπεύθυνος του έργου PARA-MARE TOYRISM κ. Νεκτάριος Γεωργαντής, ο οικονομολόγος – μελετητής κ. Νίκος Δρακωνάκης και ο τουριστικός λειτουργός του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Πλούταρχος Παντελίδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024