Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Qatar Airways με νέες πτήσεις προς Λάρνακα από την άνοιξη του 2014

Τατιάνα Ρόκου - 10 Δεκέμβριος 2013, 10:24

Το νέο δρομολόγιο της Qatar Airways προς τη Λάρνακα θα πραγματοποιείται τέσσερις φορές την εβδομάδα και θα εκτελείται με αεροσκάφος Airbus A320.


Η Qatar Airways συνεχίζει σταθερά σχέδιο επέκτασής της για το επόμενο έτος, με την ανακοίνωση των πτήσεων προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας στην Κύπρο από τις 29 Απριλίου του 2014.

Το νέο δρομολόγιο, που θα πραγματοποιείται τέσσερις φορές την εβδομάδα προς τη Λάρνακα, θα εκτελείται με αεροσκάφος Airbus A320, διαμορφωμένο σε δύο κατηγορίες θέσεων, με 12 καθίσματα Business Class και 132 στην Οικονομική Θέση.

Γνωστή για προκυμαίες της, τη γραφική θέα και τις υπέροχες παραλίες, η Λάρνακα βρίσκεται στην νοτιότερη ακτή της Κύπρου και είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας στην άκρη της πόλης παρέχει κεντρική πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις. Η πόλη είναι ο πρώτος σταθμός της αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο - έναν δημοφιλή προορισμό διακοπών.

Σε δήλωση της Qatar Airways αναφέρεται: “Η Λάρνακα είναι ο νέος προορισμός, προς τον οποίο η Qatar Airways βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τακτικά προγραμματισμένα δρομολόγια. Η εταιρεία προσπαθεί συνεχώς να παρέχει στους πελάτες της περισσότερες επιλογές σε μοναδικούς προορισμούς. Άλλωστε, η μεσογειακή πόλη της Λάρνακας είναι μια ευπρόσδεκτη νέα προσθήκη στο χάρτη των δρομολογίων της εταιρείας”.Στη φωτογραφία, το χωριό Κάτω Δρυς, στην περιοχή της Λάρνακας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top