Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Hotel management

Στροφή στον τουρισμό με τη νέα προσθήκη στο διεθνές δίκτυο της Endeavor

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 December 2013, 12:54

Η Endeavor Greece εντάσσει στο διεθνές δίκτυό της την ελληνική εταιρεία HotelBrain, που εξειδικεύεται στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.


Με δεδομένο το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της χώρας στον τομέα του τουρισμού και τις σημαντικές δυνατότητές του για ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας, η Endeavor Greece εντάσσει στο διεθνές δίκτυό της μια ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό.

Η εταιρεία HotelBrain επιλέχθηκε στο 51ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι στις 10-12 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία, που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Πάνο Παλαιολόγο, εξειδικεύεται στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών βάσει ενός πρωτοποριακού μοντέλου.

Η εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις φάσεις της ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου σε στενή συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρεία ή/και τους επενδυτές, παρέχοντας υπηρεσίες διαχείρισης, δημιουργώντας αναγνωρίσιμα brands και αυξάνοντας παράλληλα την εμπορική τους αξία. Στόχος είναι να βοηθήσει τους ξενοδόχους να επιτύχουν τα προσδοκώμενα λειτουργικά, ποιοτικά και οικονομικά αποτελέσματα. Σήμερα συνεργάζεται με περισσότερα από 60 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Τουρκία και Λίβανο.Συνολικά στο συγκεκριμένο ISP, κορύφωση μιας πολυδιάστατης διαδικασίας επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από 24 επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 29 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 20 επιχειρήσεις από 12 χώρες. Για πρώτη φορά επιλέχθηκαν επιχειρηματίες από Μαϊάμι, Μαρόκο και ΗΑΕ. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 872 από 558 εταιρείες σε 19 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από mentors και advisors της Endeavor, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top