Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΠακέτο Stay & Drive στο Makedonia Palace Hotel
Ξενοδοχεία

Πακέτο Stay & Drive στο Makedonia Palace Hotel

Το πακέτο Stay & Drive περιλαμβάνει διαμονή στο ξενοδοχείο Makedonia Palace σε δωμάτιο με θέα τη θάλασσα και αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ, καθώς και ενοικίαση αυτοκινήτου κατηγορίας Α ή Β.

Η Drive ΑΕ, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη προσφέρει το πακέτο “Stay & Drive”. Το πακέτο προσφέρει τις ανέσεις και τις υπηρεσίες ενός από τα κορυφαία ξενοδοχεία της πόλης, σε συνδυασμό με ενοικίαση αυτοκινήτου, καθ’όλη τη διάρκεια της διαμονής του κατόχου στη Θεσσαλονίκη.

Το πακέτο Stay & Drive περιλαμβάνει διαμονή στο ξενοδοχείο Makedonia Palace σε δωμάτιο με θέα τη θάλασσα και αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ, καθώς και ενοικίαση αυτοκινήτου κατηγορίας Α ή Β με:

  • απεριόριστα χιλιόμετρα
  • 24ωρη οδική βοήθεια
  • μικτή ασφάλιση ατυχήματος (περιλαμβάνει ποσό απαλλαγής)
  • δωρεάν παράδοση/παραλαβή στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.

Η Drive ΑΕ είναι επίσημο μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ) και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ). Ιδρύθηκε και ξεκίνησε την εξελικτική της πορεία στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων το 1992. Σήμερα είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στους τομείς της ενοικίασης αυτοκινήτου (Car Rental), αλλά και των μακροχρόνιων μισθώσεων (Operating Leasing). Η Drive ΑΕ έχει δημιουργήσει έναν εκτεταμένο στόλο αυτοκινήτων και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, ο οποίος ανανεώνεται διαρκώς, για ποιοτικότερη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024