Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΒρετανοί Tour Operators στη χριστουγεννιάτικη Δράμα
Προώθηση προορισμού

Βρετανοί Tour Operators στη χριστουγεννιάτικη Δράμα

Η Δράμα παρουσιάστηκε ως προορισμός για όλες τις εποχές σε Βρετανούς Tour Operators και δημοσιογράφους. Οι συμμετέχοντες τη γνώρισαν μέσα από τοπικά εδέσματα και αρωματικά κρασιά, από περιπάτους στη φύση και σε γραφικά χωριά, από ξεναγήσεις σε θρησκευτικά και πολιτιστικά μνημεία.

Ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δώρο πρόσφερε η Ένωση Ξενοδόχων στη Δράμα. Ένα fam trip Άγγλων Tour Operators και δημοσιογράφων που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του προεδρείου της Ένωσης.  

Το ταξίδι από την Αγγλία οργανώθηκε από την εκπρόσωπο της Δράμας στη Βρετανία κα Sandra Bruce, ο οποία από φέτος ανέλαβε να βάλει στο χάρτη διακοπών της Αγγλίας περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Στο fam trip συμμετείχαν οι κυρίες Alexis Parr, συντάκτρια της εφημερίδας Daily Mail, Susan Gellatley, Destination Manager της British Airways Holidays και Janine Cording, Contract Manager of Sunvil Holidays.

Η Δράμα παρουσιάστηκε ως προορισμός για όλες τις εποχές. Οι συμμετέχοντες τη γνώρισαν μέσα από τοπικά εδέσματα και αρωματικά κρασιά, από περιπάτους στη φύση και σε γραφικά χωριά, από ξεναγήσεις σε θρησκευτικά και πολιτιστικά μνημεία. Κυρίως όμως, τη γνώρισαν μέσα από τα μάτια των κατοίκων που τους εντυπωσίασαν με τη γνήσια φιλοξενία τους και τον τρόπο που ξέρουν να διασκεδάζουν.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους προσκεκλημένους και τους συνεργάτες. Η Δράμα με τις αθλητικές δραστηριότητες εδάφους, νερού, αέρα, τα θρησκευτικά έθιμα, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα τοπικά προϊόντα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να ενταχθεί σε προγράμματα Βρετανών Tour Operators ως προορισμός ειδικού ενδιαφέροντος.

Οι συμμετέχοντες εντυπωσιάστηκαν από την καθαριότητα της πόλης και των μνημείων, την ποιότητα των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών και τις προσπάθειες του νομού να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία και οικονομικούς πόρους,προκειμένου να προβληθεί ως αειφόρος προορισμός.

Η πρόσβαση στη Δράμα είναι εύκολη από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και την Εγνατία Οδό που τη φέρνει κοντά σε απόσταση 1,5 ώρας. Με τις απευθείας πτήσεις της British Airways που θα ξεκινήσουν τέλος Μαρτίου 2014 και θα κλείσουν τέλος Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς, η Δράμα θα εντείνει τις δράσεις της για να διεκδικήσει μερίδιο στην τουριστική αγορά.

Η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας μέσω του προέδρου της κ. Άγγελου Καλλία, εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του fam trip και ιδιαίτερα στους: κ. Κώστα Δούκα, ιδιοκτήτη του πρακτορείου ταξιδίων Doucas Tours and Travel από τη Θεσσαλονίκη για τη στενή και άψογη συνεργασία, κα Σοφία Μπουρνατζή, ιδιοκτήτρια τoυ γραφείου τουριστικού marketing Pass Partout, το Δήμο Δράμας για τη στήριξή του σε αυτή την προσπάθεια, τον κ. Φεντερίκο Λαζαρίδη, ιδιοκτήτη του Οινοποιείου Chateau Nico Lazaridi, την κα Αγγελική Κόμσιου, διπλωματούχο ξεναγό, το κέντρο εναλλακτικών δράσεων “Forestis” και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Παρανέστι, τον διοικητή του Μουσείου Λίσσε για την εξαιρετική παρουσίαση του Οχυρού, καθώς και όλους τους συναδέλφους ξενοδόχους της Ένωσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024