Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςMidEast Travel και Kosmos Travel: Δύο ακόμη σημαντικοί PCOs στο δίκτυο του HAPCO
MICE

MidEast Travel και Kosmos Travel: Δύο ακόμη σημαντικοί PCOs στο δίκτυο του HAPCO

Ο HAPCO καλωσορίζει άλλες δύο εταιρείες, τις MidEast Travel και Kosmos Travel στο δίκτυό του.

Με την εγγραφή δύο εταιριών με πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση συνεδρίων εμπλουτίζονται τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO στην κατηγορία των PCOs (Professional Congress Organizers) από το 2014. Τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και η διεύθυνση του HAPCO καλωσορίζουν με ιδιαίτερη χαρά τις εταιρείες MidEast Travel και Kosmos Travel, εύχομενοι κάθε επιτυχία στην έναρξη της συνεργασίας τους με το δίκτυο εταιρειών του Συνδέσμου.

Η MidEast Travel ιδρύθηκε το 1983 με έδρα την Αθήνα και όραμα μια επιχείρηση τουρισμού με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία. Ξεκινώντας αποκλειστικά με ταξιδιωτικές υπηρεσίες και εξειδίκευση στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την περιοχή του Κόλπου, η εταιρία εξελίχθηκε και χρόνο με το χρόνο αναπτύχθηκε τόσο στην ταξιδιωτική όσο και στη συνεδριακή αγορά. Στη μακροχρόνια πορεία της MidEast, βασική δραστηριότητα αποτελεί το κομμάτι του Συνεδριακού Τουρισμού και των Επαγγελματικών Ταξιδιών. Το πελατολόγιο της MidEast, το οποίο αποτελείται από μεγάλες φαρμακευτικές, ναυτιλιακές και εμπορικές εταιρείες, καθώς επίσης πρεσβείες, αθλητικές ομοσπονδίες και μεμονωμένους V.I.P. πελάτες, είναι η απόδειξη για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχονται. Ως μια εταιρεία με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία αποτελούν προτεραιότητά της οι ορθές πρακτικές λειτουργίας και η προσφορά προς την κοινωνία, γι’αυτό και επενδύει σε ενέργειες εταιρικής κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης (υποστηρίζει ενδεικτικά το Ίδρυμα Αστέγων και την Κιβωτό του Κόσμου, ενώ δίνεται έμφαση στην ανακύκλωση συσκευασιών).

Η Kosmos travel δραστηριοποιείται στους τομείς του συνεδριακού και επαγγελματικού τουρισμού, τα τελευταία 36 χρόνια, παρέχοντας υπηρεσίες σε εταιρικούς πελάτες, φορείς και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Παρέχει υπηρεσίες σε Συνέδρια & Εκδηλώσεις, Ταξίδια Κινήτρων, & Team Building Activities, Συνέδρια Εξωτερικού, Business Travel, Υπηρεσίες Εισερχόμενου Τουρισμού. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Μιχάλης Βλατάκης είναι αντιπρόεδρος της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων της Κρήτης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024