Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Έξι νέοι προορισμοί για την Air Serbia

Τατιάνα Ρόκου - 14 Ιανουάριος 2014, 11:16

Η Βηρυτός, η Βουδαπέστη, η Σόφια, η Βάρνα (από 30 Μαρτίου), το Κίεβο και η Βαρσιοβία (από 29 Μαΐου) είναι οι νέοι προορισμοί που προστίθενται στο δίκτυο της Air Serbia.


Νέες πτήσεις από το Βελιγράδι προς τη Βηρυτό, τη Βουδαπέστη, τη Σόφια και τη Βάρνα ξεκινά από τις 30 Μαρτίου ο εθνικός αερομεταφορέας της Σερβίας Air Serbia, σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού διευθυντή της εταιρείας, Dane Kondic.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, στα νέα δρομολόγια της Air Serbia θα προστεθούν και ακόμη δύο, προς Κίεβο και Βαρσοβία, μέχρι τις 29 Μαΐου, αυξάνοντας τον αριθμό των προορισμών στους 35, δηλαδή αύξηση κατά 20% σε σχέση με τους προορισμούς που εξυπηρετούνται σήμερα.

“Η επέκταση του δικτύου αερομεταφορών είναι ο βασικός μας στόχος και έχουμε καταρτίσει ένα φιλόδοξο σχέδιο για την επίτευξη συνολικά 39 προορισμών πτήσεων σε 30 χώρες μέχρι τον Ιούνιο του 2014”, δήλωσε ο κ. Kondic, προσθέτοντας ότι οι πτήσεις που ξεκίνησαν πρόσφατα προς Άμπου Ντάμπι, Πράγα, Βουκουρέστι, Μπάνια Λούκα και Λιουμπλιάνα είχαν μεγάλη ανταπόκριση.

ΥπενθυμίΖεται ότι η Air Serbia ξεκίνησε τη λειτουργία της ως εθνικός αερομεταφορέας της Σερβίας στις 26 Οκτωβρίου 2013. Έχοντας ως βάση το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου “Nikola Tesla” εκτελεί πτήσεις προς 29 προορισμούς επιβατών και φορτίων, στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο.

Σε συνεργασία με τον εθνικό αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εταίρο της, την Etihad Airways (η Etihad κατέχει το 49% του μετοχικού κεφαλαίου των σερβικών αερογραμμών), εξυπηρετεί υπερατλαντικές πτήσεις προς την Ασία, την Αυστραλία και την Αμερική.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top