Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΗ EΞΠΟΤΡΟΦ 2014 διεξάγεται 24-27 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό
Εκθέσεις

Η EΞΠΟΤΡΟΦ 2014 διεξάγεται 24-27 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό

Η πρώτη έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα φιλοξενηθεί από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η 1η ΕΞΠΟΤΡΟΦ με θέμα “Τρόφιμα – Ποτά – Παραδιοσιακές Γεύσεις”, θα φέρει κοντά στο καταναλωτικό κοινό πάνω από 150 γνωστές και άγνωστες εταιρίες και επαγγελματίες που ασχολούνται με την παραγωγή και εμπορία τροφίμων και ποτών. Προϊόντα, τόσο αγαπημένα και διάσημα, όσο  σπάνια και εκλεκτά τοπικής προέλευσης, θα είναι στη διάθεση μικρών και μεγάλων, χαρίζοντας τους μοναδική νοστιμιά και χορταστική γεύση σε κάθε τους επίσκεψη. Μια πανδαισία γεύσεων αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για να κάνουμε τις αγορές μας σε εξαιρετικά καλές τιμές, αποκλειστικά για την περίοδο της έκθεσης.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις συγκαταλέγεται η παρουσία του chef Λευτέρη Λαζάρου, που θα αποτελεί το τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης στην εκδήλωση “Μαγειρεύουμε Ελλάδα”, όπου θα μαγειρεύει ζωντανά, ενώ μαζί με άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες chef από κάθε γωνιά της χώρας θα μαγειρεύουν και θα κερνούν τους επισκέπτες τοπικές σπεσιαλιτέ.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ανταπόκριση που έχει η ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο νησί της Κρήτης, την ιδιαίτερη πατρίδα πολλών star προϊόντων σε τρόφιμα και ποτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η διοργάνωση αγκαλιάστηκε και υποστηρίχθηκε ένθερμα από την Περιφέρεια Κρήτης, με περισσότερους από 40 τοπικούς παραγωγούς να δηλώνουν συμμετοχή. Γι’αυτό και η Κρήτη αποτελεί την τιμώμενη ελληνική περιφέρεια της 1ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Παράλληλα, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης (Chefs of Crete) θα παραβρίσκεται και θα ετοιμάζει πιάτα κρητικής προέλευσης, γνωστά για τη νοστιμιά τους και την ιδιαίτερη διατροφική τους αξία.

Επίσης, το μουσικοχορευτικό “Χορεύουμε Ελλάδα”, με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και συγκροτήματα προσκαλούν σε ένα αυθεντικό ελληνικό γλέντι το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, με μουσικοχορευτικά σύνολα από την Κρήτη και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η έκθεση διοργαώνεται από την εταιρεία RM International, με 23 χρόνια ιστορία στη διοργάνωση εκθέσεων, όπως Κατοικία, Ανοιξιάτικη Κατοικία, Εξοχικό Σπίτι & Κήπος και έχοντας στο ενεργητικό της, πάνω από 50 εκθέσεις σε όλους σχεδόν τους χώρους της Αττικής (Σ.Ε.Φ., Ανατολικό Αεροδρόμιο-Ελληνικό, Ζάππειο Μέγαρο κ.ά.) με πάνω από 1 εκατ. επισκέπτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024