Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠαγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2014 στον Παρνασσό
Χειμερινός τουρισμός

Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2014 στον Παρνασσό

Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αθηνών (ΕΟΣ) και τη Σχολή Σκι Πάππος-Μπαλντούμης.

Ξεκίνησαν και αναμένεται να κορυφωθούν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού (World Snow Day) στον Παρνασσό, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS).

Η γιορτή στο βουνό έχει ήδη αρχίσει προσφέροντας τη δυνατότητα στα παιδιά να ζήσουν μοναδικές χιονοδρομικές εμπειρίες, να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν ή να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στα χειμερινά σπορ με δωρεάν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού και δωρεάν μαθήματα σκι από έμπειρους εκπαιδευτές, ενώ και ο εξοπλισμός θα παρέχεται δωρεάν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, χιλιάδες παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν εντελώς δωρεάν μοναδικές χιονοδρομικές εμπειρίες.

Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αθηνών (ΕΟΣ) και τη Σχολή Σκι Πάππος-Μπαλντούμης.

Καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από τη Δευτέρα 13 και μέχρι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου οι μικροί μαθητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα σκι και snowboard, ενώ το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με μια σειρά από πολλά και ξεχωριστά happenings για μικρούς και μεγάλους που περιλαμβάνουν:

  • Τουρνουά γιγαντιαίου slalom
  • Διαγωνισμούς ski
  • Ελκυθοδρομίες για τα παιδιά και τις οικογένειές τους
  • Κατασκευή του Μεγαλύτερου Ελληνικού Χιονάνθρωπου και ανοιχτή σε όλους χιονοδρομική λαμπαδηδρομία (Σάββατο)
  • Προβολές ταινιών.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024