Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileO ιταλικός Τ.Ο. ViaggiOggi παρών στην έκθεση 100% Hotel Show, στην Αθήνα
Εκθέσεις

O ιταλικός Τ.Ο. ViaggiOggi παρών στην έκθεση 100% Hotel Show, στην Αθήνα

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια της διοργάνωσης 100% Hotel Show, θα γίνει και εκδήλωση ενημέρωσης τoυ ViaggiOggi για το taxidi.it, ένα νέο δικτυακό τόπο, που ετοιμάζει, ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στους Ιταλούς ταξιδιώτες που θέλουν να έχουν περισσότερες πληροφορίες για την Ελλάδα.

O ιταλικός Tour Operator ViaggiOggi, γνωστός στην Ελλάδα για τη μεγάλη του δραστηριότητα, που έχει αναπτύξει από το 1992, θα είναι στην έκθεση 100% Hotel Show, με σκοπό να μιλήσει σε προγραμματισμένες συναντήσεις με ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες και άλλους επιχειρηματίες της τουριστικής δραστηριότητας στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια της διοργάνωσης 100% Hotel Show, θα γίνει και εκδήλωση ενημέρωσης τoυ ViaggiOggi για το “taxidi.it”, ένα νέο δικτυακό τόπο, που ετοιμάζει, ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στους Ιταλούς ταξιδιώτες, που θέλουν να έχουν περισσότερες πληροφορίες για την Ελλάδα και θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να κλείνουν τις διακοπές τους, αλλά και να αγοράζουν άλλες υπηρεσίες στην Ελλάδα.

Ο Viaggi Oggi ολοκληρώνει και το νέο δικτυακό του τόπο taxidi.it, ο οποίος θα προσφέρει τουριστικές υπηρεσίες στην Ελλάδα αποκλειστικά για τους Ιταλούς πελάτες, συνδυάζοντας, χωρίς επιπλέον κόστος για τους πελάτες, τη δυνατότητα των online κρατήσεων που προσφέρουν τα online συστήματα κρατήσεων, ενώ θα προσφέρουν ταυτόχρονα ενημέρωση σχετικά με τις τάσεις σήμερα στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας παράλληλα και την παραδοσιακή επιτόπου εξυπηρέτηση των πελατών με τα χαρακτηριστικά της παραδοσιακής περιήγησης με τη λειτουργία ενός καθιερωμένου δίκτυου συνεργατών και φίλων στην Ελλάδα.

Το Taxidi θα προσελκύσει τους πελάτες, που θέλουν να αγοράσουν τουριστικές υπηρεσίες για ολοκληρωμένα ταξίδια διακοπών στην Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν πλήρη πακέτα ή επιμέρους υπηρεσίες. Στο εγγύς μέλλον μάλιστα, ο ταξιδιώτης θα μπορεί να αγοράζει και υπηρεσίες που δε θα είναι αυστηρά τουριστικές, ώστε να μπορούν να συμπεριλάβουν στο πακέτο και άλλες υπηρεσίες που θα έχουν ήδη επιλέξει. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που κάποιος θα έχει κάποια επέτειο, θα είναι δυνατό να αγοράσει ένα ξεχωριστό δείπνο σε επιλεγμένο εστιατόριο ή μια υπηρεσία “οδηγό” για εξατομικευμένη επίσκεψη σε αρχαιολογικούς ή άλλους χώρους ενδιαφέροντος ή και άλλες υπηρεσίες, που δεν υπάρχουν στις κλασσικές μηχανές κρατήσεων.  

Το Taxidi απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με τον τουρισμό στην Ελλάδα, από τις βασικές και άμεσα εμπλεκόμενες επιχειρήσεις, όπως τα ξενοδοχεία, τα διαμερίσματα, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων-μοτοσικλετών, κλπ κλπ, έως υπηρεσίες που φιλοξενούνται λιγότερο συχνά σε ιστοσελίδες, όπως είναι υπηρεσίες για οδηγούς, υπηρεσίες μεταφορών, εστιατόρια, ενοικιάσεις σκαφών κ.λπ.. Με λίγα λόγια απευθύνεται σε  όλους εκείνους, οι οποίοι έχουν συμφέρον να προωθήσουν τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες τους, σε εξειδικευμένες τιμές, στην ιταλική αγορά. Έτσι θα είναι δυνατή η πρόσβαση των πελατών αυτόνομα σε αποκλειστικούς τομείς, είτε μέσω της υποστήριξης της ViaggiOggi, είτε με τη στήριξη των τοπικών αντιπροσώπων της, που θα προσφέρουν online προϊόντα και υπηρεσίες για την ιταλική αγορά. Η πρόσβαση και παρουσία στην ιστοσελίδα θα είναι δωρεάν, αλλά θα προσφέρεται μόνο σε όσους πραγματικά επιθυμούν να προτείνουν υπηρεσίες ή/και προϊόντα, για τα οποία οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση άμεσα on-line.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024