Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟι Τούρκοι σχεδιάζουν την έναρξη λειτουργίας αεροπορικής εταιρείας στα Κατεχόμενα
Αερομεταφορές

Οι Τούρκοι σχεδιάζουν την έναρξη λειτουργίας αεροπορικής εταιρείας στα Κατεχόμενα

'Αερογραμμές Καρπασία' θα είναι το όνομα της νέας αεροπορικής εταιρείας που σχεδιάζουν να ιδρύσουν στα κατεχόμενα στη θέση των 'τ/κ Αερογραμμών', που κήρυξαν πτώχευση το 2010.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Star Kibris Gazetesi και όπως αναφέρει το Inews.com.cy, στην αποκάλυψη ότι σχεδιάζεται η έναρξη λειτουργίας αεροπορικής εταιρείας στα Κατεχόμενα προέβη ο ηγέτης του συνδικάτου των πρώην εργαζομένων στις τ/κ αερογραμμές, Hava-Sen, Buran Atakan μιλώντας σε τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει είπε ο Atakan, στην Τουρκία έχει ιδρυθεί μια εταιρεία με το όνομα “Αερογραμμές Καρπασία” και έχει πάρει ήδη άδεια πτήσεων και ο συνεταιρισμός που πιθανόν να προκύψει θα είναι κάτω από αυτή την ονομασία. “Πολλοί μέτοχοι είναι ιδιώτες, πρόσθεσε, αλλά ο έλεγχος θα είναι στο ‘κράτος'”.

Δήλωσε τέλος, ότι οι εργασίες για την νέα εταιρεία συνεχίζονται αθόρυβα και η πρώτη πτήση θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024