Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Εκατοντάδες οι κρατήσεις από την Ολλανδία για τη Χαλκιδική

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Ιανουάριος 2014, 15:16

Η ανακοίνωση απευθείας πτήσης από το Άμστερνταμ στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης μέσω της αεροπορικής εταιρείας Transavia, καθιστά τη Χαλκιδική νέα 'αγαπημένη' στους Tour Operators της Ολλανδίας.


Η έκθεση “Vakantiebeurs” της Ουτρέχτης ξεκίνησε με πλήρη ανάπτυξη δυνάμεων για τη Χαλκιδική και κατέληξε με μερικές εκατοντάδες κρατήσεις που δείχνουν πως η αγορά της Ολλανδίας έχει πρόθεση να επιστρέψει δυνατά στον προορισμό μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Η ανακοίνωση απευθείας πτήσης από το Άμστερνταμ στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης μέσω της αεροπορικής εταιρείας Transavia, καθιστά τη Χαλκιδική νέα αγαπημένη στους Tour Operators της Ολλανδίας. Το Sundio Group, που κρατά το 45% της ελληνικής αγοράς πρωτοστατεί έχοντας ήδη υπογράψει συμβόλαιο με 12 ξενοδοχεία για το 2014. Ακολουθούν οι Έλληνες Tour Operators της Ολλανδίας με πιο εξειδικευμένα προγράμματα και αναμένεται η κάθοδος των υπολοίπων για το 2015.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε στην έκθεση με stand στο περίπτερο του ΕΟΤ και εκπροσωπήθηκε από μέλη του Δ.Σ. του – τον πρόεδρο του Οργανισμού και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κ. Γρηγόρη Τάσιο, τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής και θεματικό αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ιωάννη Γιώργο και τον πρόεδρο της Ένωσης Camping Χαλκιδικής κ. Αντώνη Δεληδημητρίου. Στην έκθεση δυνατή ήταν και η παρουσία εκπροσώπων ξενοδοχείων και incoming τουριστικών πρακτόρων από τη Χαλκιδική.

Η παρουσία της Χαλκιδικής στα ολλανδικά ΜΜΕ εντείνεται το 2014 με την πρόσκληση δημοσιογράφων και bloggers στην περιοχή. Ο Τουριστικός Οργανισμός σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ολλανδίας οργάνωσε ένα cocktail παρουσίασης, στο οποίο παρευρέθηκαν πάνω από 20 δημοσιογράφοι, οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή για το press trip που θα διοργανωθεί το Μάιο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top