Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕνδιαφέρον των Γερμανών για το καταδυτικό προϊόν Κυκλάδων και Δωδεκανήσων
Εκθέσεις

Ενδιαφέρον των Γερμανών για το καταδυτικό προϊόν Κυκλάδων και Δωδεκανήσων

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ήταν παρούσα στη διεθνή έκθεση θαλάσσιου τουρισμού ΒΟΟΤ 2014 του Ντύσσελντορφ, με συμμετοχή επιχειρηματιών από τη Σαντορίνη, τη Νάξο, την Αμοργό, τη Μήλο, την Ίο, την Κέα, τη Λέρο, καθώς και την Κω.

Έκλεισαν χθες, 26 Ιανουαρίου, οι πόρτες της διεθνούς έκθεσης θαλάσσιου τουρισμού ΒΟΟΤ στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ήταν παρούσα για πρώτη φόρα στην εν λόγω έκθεση διαθέτοντας στους επαγγελματίες των νησιών της την ευκαιρία να παρουσιάσουν τους προορισμούς τους σε ένα ιδιαίτερα όμορφο εκθεσιακό χώρο 23 τ.μ.

Το περίπτερο, βρισκόταν στο HALL 3, στο οποίο εκπροσωπούνταν οι καταδυτικοί προορισμοί ανά τον κόσμο, και φιλοξενήθηκαν επιχειρηματίες του χώρου από τα νησιά της Σαντορίνης, της Νάξου, της Αμοργού, της Μήλου, της Ίου, της Κέας, της Λέρου, καθώς και ο εκπρόσωπος της μαρίνας της Κω.

Τα μηνύματα που ελήφθησαν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για το μέλλον, καθώς οι Γερμανοί επισκέπτες έδειξαν ενδιαφέρον για το καταδυτικό προϊόν των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, το οποίο είναι ακόμα σχετικά άγνωστο  στις ξένες αγορές.

“Ξεκίνησε μια καλή προσπάθεια για την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού των νησιών μας και είναι εξαιρετικά σημαντικό να είμαστε συνεπείς στο μέλλον σε τέτοιου είδους συνέργειες με τους κατά τόπους επαγγελματίες, ώστε οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα να καταφέρουν να αποκτήσουν ένα μερίδιο από τη γερμανική καταδυτική τουριστική βιομηχανία. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι η εν λόγω χώρα διαθέτει 3 εκατ. εν δυνάμει ταξιδιώτες της ανωτέρω δραστηριότητας”, τονίζει η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, κα Ελευθερία Φτακλάκη.

Ακόμη, στις 21 Ιανουαρίου το Ελληνικό Προξενείο του Ντύσσελντορφ, διοργάνωσε μια εκδήλωση με Γερμανούς δημοσιογράφους και Tour Operators, στη διάρκεια της οποίας έγινε μια παρουσίαση και των νησιών του Αιγαίου. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε ο υπάλληλος του Τμήματος Τουρισμού Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Πασχαλίδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024