Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέο δρομολόγιο Χανιά – Bournemouth από τη Ryanair
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο δρομολόγιο Χανιά – Bournemouth από τη Ryanair

Η Ryanair ξεκινά, από 1η Απριλίου 2014, νέο δρομολόγιο Χανιά – Bournemouth, ενώ και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου συζητά με τους υπευθύνους της αεροπορικής εταιρείας τη δρομολόγηση νέων πτήσεων από προορισμούς με μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον για την Επαρχία Πάφου (Ολλανδία, Φινλανδία, Δανία και Γαλλία).

Η Ryanair ανακοίνωσε ένα νέο δρομολόγιο, το οποίο θα συνδέει τα Χανιά με το Bournemouth της Βρετανίας, από την 1η Απριλίου 2014. Η νέα πτήση της Ryanair που θα συνδέει τα Χανιά με το Bournemouth θα πραγματοποιείται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο site της αεροπορικής εταιρείας.

Οι Κύπριοι ζητούν περισσότερα δρομολόγια προς την Πάφο
Ο περιορισμός πτητικού προγράμματος της Ryanair από χώρες μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος, όπως η Νορβηγία, η Ιταλία και η Γερμανία, χαρακτηρίζεται ως πλήγμα για τον τουρισμό της Επαρχίας Πάφου, σύμφωνα με τον διευθυντή της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου κ. Νάσο Χατζηγεωργίου.

Σε ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο κ. Χατζηγεωργίου τόνισε ότι κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από την απώλεια έξι πτήσεων εβδομαδιαίως από δύο αεροδρόμια της Ιταλίας, την απώλεια πτήσεων από και προς την Γερμανία τη Νορβηγία, την Ουγγαρία, και την Ισπανία. “Πρόκειται για καθαρά τουριστικές πτήσεις που χάθηκαν”, δήλωσε και σημείωσε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ένας ευέλικτος οργανισμός και αν διαπιστώσει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιο προορισμό δε θα διστάσει να δρομολογήσει κάποια πτήση.

Πρόσθεσε ακόμη ότι και οι νέες πτήσεις που έχουν ανακοινωθεί και κυρίως το καθημερινό δρομολόγιο για το αεροδρόμιο της Αθήνας, θα βοηθήσει και τουριστικά, αφού εκατομμύρια Αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν πολύ φθηνά πλέον για την Κύπρο, ενώ μέσω αυτής της πτήσης θα συνδεθούν και άλλοι προορισμοί.

Τέλος, ανέφερε ότι είναι στις προθέσεις της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου να συζητήσει με τους υπευθύνους της Ryanair τη δρομολόγηση κάποιων νέων πτήσεων από προορισμούς που παρουσιάζουν μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον για την Επαρχία Πάφου, πτήσεις από αεροδρόμια της Ολλανδίας, της Φινλανδίας, της Δανίας και της Γαλλίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024