Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΚαινοτομία, τουρισμός και νέες προτάσεις στο πρώτο 100% Hotel Show
Εκθέσεις

Καινοτομία, τουρισμός και νέες προτάσεις στο πρώτο 100% Hotel Show

Η Networking Area του 100% Hotel Show (από 8 έως 10 Φεβρουαρίου στο MEC Παιανίας) βάζει τον επισκέπτη σε ένα εναλλακτικό σκηνικό εκθεσιακής δομής, με επίκεντρο την καινοτομία, τον τουρισμό και τις νέες ιδέες.

Tο 100% Hotel Show αποτελεί το πλέον ανατρεπτικό event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού από όλους τους χώρους, αφού εκτός από τον κατασκευαστικό τομέα στα πλαίσια του οποίου θα παρουσιαστούν πρωτοποριακές λύσεις, δίνεται έμφαση στις υπηρεσίες, την καινοτομία, αλλά και την online εποχή στην οποία εισέρχεται ο τουρισμός.

Στόχος του 100% Hotel Show δεν είναι μόνο να ενημερώσει τους ξενοδόχους για τις νέες τάσεις, αλλά και να δώσει λύσεις στο φλέγον ζήτημα που είναι η διαδικτυακή παρουσία, το distribution, η ανάπτυξη πωλήσεων, καθώς και η ανταγωνιστική ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος.

Η καινοτόμα δομή του 100% Hotel Show αποβλέπει στη δημιουργία ενός event που προωθεί την ανάπτυξη Networking & Business Development τόσο μεταξύ των εκθετών όσο και μεταξύ των επισκεπτών, αφού σημείο αναφοράς για όλους είναι η ενασχόληση με τον τουρισμό. Στα ειδικά διαμορφωμένα Lounge Meeting Point Areas, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να συναναστραφεί και να αναπτύξει ευκαιρίες συνεργασίας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες του Show, όπως Hoteliers, Travel Agents, Tour Operators, Media, Architects, Interior Designers, Construction Companies, Financial Consultants, Marketing Managers και άλλες ειδικότητες, εμπλεκόμενες πάντα με τον τουρισμό.

Η ομάδα του 100% Hotel Show παρουσιάζει ένα μείγμα εταιρειών που ξεχωρίζουν για τον καινοτόμο τρόπο σκέψης και λειτουργίας, προσφέροντας στους επισκέπτες πρωτοπόρες λύσεις και έξυπνες ιδέες. Εταιρείες όπως το Destsetters | Travel by Interest, το δυναμικό εναλλακτικό distribution channel εξειδικευμένων αγορών με παγκόσμια τοποθέτηση και συνεργασία με ορισμένα από τα σημαντικότερα ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Tourism Smart με τον πλέον εξειδικευμένο τρόπο προσέγγισης mobile εφαρμογών, αλλά και η διακεκριμένη από το National Geographic adventure κρουαζιέρα Pirates of Aegean θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες της έκθεσης έναν καινούριο τρόπο προσέγγισης του τουριστικού προϊόντος.

Νέες αλλά και εδραιωμένες τουριστικές εταιρείες θα λάβουν μέρος στο 1ο 100% Hotel Show, προσδίδοντας έντονο τουριστικό χαρακτήρα στη διοργάνωση. Οι νεοσύστατοι, αλλά ήδη ξεχωριστοί Athens Insiders, με τη φρέσκια ματιά στα δεδομένα της τουριστικής εμπειρίας, θα παρουσιάσουν έναν νέο τρόπο προσέγγισης του ταξιδιώτη, ενώ το διάσημο για τα πρωτοποριακά του προγράμματα Athens Walking Tours με την πολυετή εμπειρία του αναμένεται να δώσει το στίγμα της διαχρονικής ελληνικής φιλοξενίας.

Η παρουσία της πλέον επιτυχημένης και με διεθνή φήμη εταιρείας management Aqua Vista Hotels, με 25 ξενοδοχεία κυρίως στη Σαντορίνη, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τα συστατικά επιτυχίας ενός εξεζητημένου Boutique Hotel.

Το Μουσείο Γαστρονομίας θα ζωντανέψει στους χώρους του 100% Hotel Show, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να βιώσουν κομμάτι της διαδραστικής εμπειρίας που προσφέρει στους επισκέπτες του, γνωρίζοντας την ιστορία και την πολιτιστικές προεκτάσεις της ελληνικής γαστρονομίας.

“Hide & Seek”, “Plexis” και “Αιθέριο Δωμάτιο” είναι μερικοί από του τίτλους έργων του διαγωνισμού σχεδιαστών, μέσω του οποίου θα παρουσιαστούν οι προτάσεις των δημιουργών για την ιδανική Honeymoon Suite. Δέκα ξεχωριστές συμμετοχές με πρωτότυπες προτάσεις και ξεχωριστές προσεγγίσεις για τη “Σουίτα Νεονύμφων”, που θα συναρπάσουν και θα δώσουν νέες ιδέες στους επισκέπτες της έκθεσης.

Το 100% Hotel Show ανοίγει τις πόρτες του υπό την αιγίδα των HATTA και HAPCO στο MEC Παιανίας στις 8 Φεβρουαρίου και έως τις 10 του ίδιου μήνα (με ώρες λειτουργίας: 11:00 – 21:00).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024