Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Ημερίδα για την ποιότητα του προορισμού, το Φεβρουάριο στη Ρόδο

Τατιάνα Ρόκου - 30 January 2014, 11:45

Ημερίδα με θέμα την ποιότητα του προορισμού θα πραγματοποιηθεί από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στις 22 Φεβρουαρίου, με ομιλητές από διάφορους τουριστικούς φορείς.


Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου πραγματοποίησε την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου την πρώτη συνάντηση του για το 2014. Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης των μελών του, το ΔΣ είχε ως προσκεκλημένο του Συλλόγου τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ρόδου, αρχιπύραρχο κ. Γαϊτανίδη.

Ο κ. Γαϊτανίδης και οι αξιωματικοί της υπηρεσίας που τον πλαισίωσαν, έκαναν μια περιεκτική ομιλία στα μέλη του Συλλόγου σχετικά με την πυρασφάλεια των ξενοδοχείων, δίνοντας μεγάλο αριθμό παραδειγμάτων αλλά και πραγματικών περιστατικών που έχουν συμβεί στο νησί μας και αλλού.

Η ενδιαφέρουσα αυτή ενημέρωση τελείωσε με την υποβολή αρκετών ερωτήσεων από τα μέλη του Συλλόγου. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση σχετικά με την πορεία των κρατήσεων, αλλά και την πραγματοποίηση ημερίδας που θα διοργανώσει ο Σύλλογος με θέμα την ποιότητα του προορισμού.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου και θα προσκληθούν οι τοπικές αρχές, καθώς και ομιλητές από διάφορους τουριστικούς φορείς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top