Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτο πλευρό των πληγέντων της Κεφαλονιάς η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.
Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Στο πλευρό των πληγέντων της Κεφαλονιάς η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Το σύνολο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που έχουν ελεχθεί κρίνονται απολύτως κατάλληλες για τη φιλοξενία των επισκεπτών του νησιού την επερχόμενη τουριστική σεζόν.

Στο πλευρό των κατοίκων της Κεφαλονιάς, αλλά και της ευρύτερης τουριστικής -ξενοδοχειακής “οικογένειας” του νησιού, η οποία περνά δύσκολες ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το νησί, το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιανουαρίου, τάσσεται η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Ελλάδος.

“Βρίσκομαστε σε συνεχή επαφή με τους συναδέλφους μας στο νησί της Κεφαλονιάς, προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα για τις εξελίξεις, μετά τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, αλλά και για τα αποτελέσματα των ελέγχων στις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, που διενεργούν αρμόδια κλιμάκια του Υπουργείου Μεταφορών, σύμφωνα με τα οποία, το σύνολο των επιχειρήσεων που έχουν ελεχθεί, κρίνονται απολύτως κατάλληλες για τη φιλοξενία των επισκεπτών του νησιού την επερχόμενη τουριστική σεζόν”, υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., κ. Κωνσταντίνος Μπρεντάνος.

Ο πρόεδρος της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., εκφράζει την αισιοδοξία ότι, και την τουριστική σεζόν του 2014, η Κεφαλονιά θα πρωταγωνιστήσει στον τουρισμό, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια, αφού το νησί, εκτός από ανεξάντλητο φυσικό πλούτο, ιστορία και πολιτισμό, διαθέτει υψηλού επιπέδου τουριστική υποδομή και όλες εκείνες τις δυνατότητες για την άριστη εξυπηρέτηση και φιλοξενία τουριστών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024