Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνάντηση του ΚΟΤ με την Τρόικα για θέματα στρατηγικής τουρισμού
Κυπριακός οργανισμός Τουρισμού

Συνάντηση του ΚΟΤ με την Τρόικα για θέματα στρατηγικής τουρισμού

Την προσβασιμότητα από άλλες χώρες και θέματα θεώρησης βίζας και διαδικασιών ώστε να υπάρξει απλούστευση και η πρόσβαση ξένων τουριστών να είναι ακόμη ευκολότερη, συζήτησε με την 'Τρόικα' ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του ΚΟΤ, κ. Μάριος Χαννίδης.

Τα θέματα στρατηγικής τουρισμού και πως αυτή μπορεί να αναβαθμιστεί και να γίνει πιο αποδοτική, συζήτησε με την Τρόικα ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του ΚΟΤ, κ. Μάριος Χαννίδης σε συνάντηση στο Γραφείο Προγραμματισμού.

Όπως δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Χαννίδης, έγινε συζήτηση και για την προσβασιμότητα από άλλες χώρες και για θέματα θεώρησης βίζας και διαδικασιών ώστε να υπάρξει απλούστευση και η πρόσβαση ξένων τουριστών να είναι ακόμη ευκολότερη.

Επίσης έγινε συζήτηση και για τους ποσοτικούς στόχους του ΚΟΤ ώστε να γίνεται σωστή και οργανωμένη δουλειά για την επίτευξη ακόμη καλύτερων αποτελεσμάτων.

“Επειδή το 2013 ήταν μια ιδιαίτερη θετική χρονιά για τον τουρισμό, με αύξηση πάνω από 8% στα έσοδα του κράτους και αυτό δείχνει ότι έγινε μια σωστή δουλειά, στόχος ήταν να δούμε με ποιούς τρόπους, συντονισμένα μπορούμε να πετύχουμε ακόμη σημαντικότερα και καλύτερα αποτελέσματα για τον τουρισμό”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Έγινε ακόμη συζήτηση για το πώς θα υπάρχει καλύτερος συντονισμός μεταξύ κρατικών υπηρεσιών, ΚΟΤ και άλλων φορέων για να υπάρχει συντονισμένη δράση προς όφελος του τουριστικού προϊόντος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024