Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

DC Hotel: Η πρόταση επιτυχίας για τον ξενοδοχειακό κλάδο από την Data Communication

Θοδωρής Κουμέλης - 04 February 2014, 13:21

Η εφαρμογή DC Hotel διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης και προσαρμογής σε κάθε εξειδικευμένη ανάγκη και αποτελεί την ιδανικότερη και πιο σύγχρονη λύση για την οργάνωση κάθε τύπου ξενοδοχειακής επιχείρησης, υποστηρίζοντας όλο το φάσμα των λειτουργιών της.


Η Data Communication παρουσιάζει τη λύση DC Hotel, ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κάθε τύπου ξενοδοχειακής επιχείρησης. Το DC Hotel αποτελεί ένα καινοτόμο, ευέλικτο και αποτελεσματικό εργαλείο, απαραίτητο για κάθε ξενοδοχείο και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στους επαγγελματίες του κλάδου στην έκθεση 100% Hotel Show, από τις 8 έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2014.

Η εφαρμογή DC Hotel διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης και προσαρμογής σε κάθε εξειδικευμένη ανάγκη και αποτελεί την ιδανικότερη και πιο σύγχρονη λύση για την οργάνωση κάθε τύπου ξενοδοχειακής επιχείρησης, υποστηρίζοντας όλο το φάσμα των λειτουργιών της. Διακρίνεται για την ευκολία χρήσης της ακόμα και από ξενόγλωσσα στελέχη της Reception. Παράλληλα, συνδέεται με τις εφαρμογές Academia Financials Γενική Λογιστική και Academia Financials Έσοδα-Έξοδα, της Data Communication, παρέχοντας πλήρη παρακολούθηση των βιβλίων Γ’ ή Β’ κατηγορίας του ξενοδοχείου.

Με την υλοποίηση της εφαρμογής DC Hotel, κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση κερδίζει σε:

  • Αποτελεσματικότητα
  • Αξιοπιστία
  • Διαχρονικότητα
  • Χρόνο & χρήμα
  • Αύξηση παραγωγικότητας
  • Έγκυρη πληροφόρηση
  • Κόστος απόκτησης και λειτουργίαςO κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Data Communication δήλωσε σχετικά: ”Η Data Communication, θεωρώντας πως η καινοτομία στην τουριστική βιομηχανία είναι ζωτικής σημασίας για να παραμείνει κάποιος ανταγωνιστικός, δημιούργησε την εφαρμογή DC Hotel με σκοπό να προσφέρει την ιδανική λύση στην μηχανοργάνωση κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης, η οποία θα καλύπτει αποτελεσματικά όλο το φάσμα των λειτουργιών της και θα προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της”.

Η Data Communication θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της έκθεσης 100% Hotel Show στο MEC Παιανίας, από τις 8 έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2014, στο περίπτερο 4.C1 / STEP 4 (Technology & Sustainability), το DC Hotel, καθώς και άλλες εφαρμογές της εταιρείας που θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα κάθε επιχείρησης του ξενοδοχειακού κλάδου και θα απογειώσουν τα κέρδη της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top