Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕνθαρρυντικά τα μηνύματα για τη Χαλκιδική από την τουρκική αγορά
Εκθέσεις

Ενθαρρυντικά τα μηνύματα για τη Χαλκιδική από την τουρκική αγορά

Τα στελέχη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και του γραφείου δημοσίων σχέσεων για την τουρκική αγορά Silver Holidays, είχαν αλλεπάλληλες συναντήσεις με επιχειρηματίες και εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Τουρκίας.

Μια επιθετική πολιτική προβολής της Χαλκιδικής στην τουρκική τουριστική αγορά “ξεδιπλώθηκε” στην Κωνσταντινούπολη στη 19η διεθνή τουριστική έκθεση την ΕΜΙΤΤ, στην οποία υπήρχαν 70 εθνικές συμμετοχές και είναι η τρίτη μεγαλύτερη της Ευρώπης μετά του Λονδίνου και του Βερολίνου.

Στο περίπτερο των “Ελληνικών προορισμών” που οργάνωσε η Επικοινωνία Αιγαίου ΑΕ συμμετείχε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής μαζί με την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης σε ένα περίπτερο όπου κυριαρχούσαν οι ομορφιές των δύο περιοχών.

Το περίπτερο της Χαλκιδικής επισκέφθηκαν ο δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης Καντίρ Τομπάς, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τον πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Γρηγόρη Τάσιο, ο πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη κ. Μαθιουδάκης συνοδευόμενος από την τουριστική ακόλουθο κα Ραχμανίδου, καθώς και ο εμπορικός ακόλουθος της πρεσβείας μας στην Άγκυρα, κ. Κουναλάκης.

Τα στελέχη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και του γραφείου δημοσίων σχέσεων για την τουρκική αγορά Silver Holidays είχαν αλλεπάλληλες συναντήσεις με επιχειρηματίες και εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Τουρκίας.

Επιχειρήσεις και φορείς της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, με “όπλο” τις ομορφιές και τις υπηρεσίες τους, πρότειναν στους Τούρκους επιχειρηματίες του τουρισμού, αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, τη μοναδικότητα μιας επίσκεψης στη Χαλκιδική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024